yeni ortamlara girdiğimde arkadaş edinemiyorum Instagram dan takipleşme olayı varya onu ben yapamıyorum veyada kimse benimle yapmak istemiyor sizce neden? Kimse benimle Instagram üzerinden takipleşmiyor Real hayatta sizce neden?
Okudugum okuldan kimse ile takipleşmiyorum mezun oldum sizce normal mi bu kadarı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Herkesle samimiyet kurmak zorunda değilsin ki. Ne kadar çok insan o kadar çok kazık. Kendi frekansına uygun kişileri bulmaya çalış.
Liseyi bitirdim üniversitede düşünmüyorum Nerden buluyım
Niye üniversite düşünmüyorsun? Üniversite lise gibi değildir.
Maddi durumumuz iyi 4 arabamız var Porche Audi A6 range Rover birde Lamborghini urus var evimizde lüks 90 milyon TL maddi gelirim çok iyi yediğim önümde yemedigim arkamda niye üniversiteye gidiyim her istediğimi alıyor ailem
Umarım ironi değildir. Herkes üni okuyacak diye bir şey yok tabii ki. Zaten üni okumanın pek değeri de kalmadı ama hani en azından ortam açısından deneyimlemeni tavsiye ederim.
Maddi durumumuz iyi üni düşünmüyorum ailem zengin
Pekalâ.
Çekindiğin şey ne sence rezil olmak mı istenilmemek mi saçmalamaktan korkmak mı
Topluluk önünde rezil olmak daha çok
Beni genelde hep özgüvenli tanırlar çevrem de çok ama çokça rezil olduğum an var... Olay rezil olmamak değil rezil olsan da iletişime devam edebilmek. Hem kime rezil olacaksın öyle düşün. Onlar kim ki rezil olasın. Hele hiç tanışmayıp çevre edinememektense rezil ol daha iyi.
Normal değil belki dışarıda agresif saldırgan tutum izliyorsan o yüzden kimse seninle konuşmak istemiyordur
Agresif saldırgan tutum sergilemiyorum kimseye
Agresif degilim tam tersi sessiz sakin biriyim
O zaman çok sessiz olduğun için kimse farkermiyordur ufak ufak açılmaya çalış mesela merhabalar selam al selam ver bir tık güler yüzlü ol bak bu kez millet de seninle konuşmaya başlayacak. Bir tane arkadaşın olsa yeter ve her daim dik ozguvenli dur kimse senden daha üstün değil cekinme
Sağlıklı sosyal hayatın olmalı. Kimsenin ne yaptığına bakarak yaparsan sağlık sosyal hayatın olmayacak
1 tane arkadaşım vardı onlada iletişimi kestim lisede bitti nasıl arkadaş edinicemki?
Lise mezunuyum lisede bittirrim yani arkadaş daha nasıl edinicem?
Uni düşünüyor musun
Spora gidiyor musun? Birde
Hayır
Bir erkekle arkadaş olmanın en kolay yolu spora başlamak
Orada bir sürü senin gibi spora yeni başlayacak insanlar olacak ve etrafta birlikte spor yapalım rahat hissedeyim insan isteyecek o yuzden bu şekil yola girmelisin
Daha önce 3 ay boksa 1 ayda fitnesa gittim zorlandım bıraktım benim gittiğim salon mac ti lükstü ilaçlı sporcular geliyor du
Kendi düzeyinde bir spor salonu seçersen ona göre bir ortam vardır elbet yavaş yavaş sende ilaçlı sporcularla arkadaş olacaksın kucuk adimlarla başlaman lazım
Normal değil, sen adım at biraz.
herkesle arkadaş olucak bir yapımda yokki benim
Ama işin garip kısmı bu anaokulundan ortaokuldan beri böyle ve mutluyum alıştım yani artık az çok
Şimdi daha hissetmiyorsun ama 30 lara geldin mi üstüne üstüne gelir duvarlar. İnsan sosyla varlıktır. Yalnızlık bize göre değil.