Jüpiter 1 yıl boyunca 12. evinde olacak, bu dönemde hayatına girmek isteyen yalancılara çok dikkat et. Sonraki 1 yıl ilişkilerden yana şanslı olacaksın.
Hayır yükselen burcunuz 1. ev oluyor, sonraki burçlar da sırayla diğer evler. Yükselen kovaysanız 9. eviniz terazi burcundadır. Güney ay düğümü orada seyahat ettiği için size yurt dışıyla ilgili zorluklar çıkarıyor olabilir. Şimdilik yakın çevrenizle ve ve eğitim hayatınızda ilgilenmek sizin için daha önemli. Jüpiter ikizlere geçti ve 1. evinizdeki transit plütona üçgen açı yapıyor, eğer gerçekten kararlıysanız ve gideceğiniz ülkede yeriniz hazırsa bu etkiler size bir şans verecektir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
bir şey var bakalım
İnşallah umduğun gibi olur 💫
Bu laptop'a sahip olmak 🤦🏻♀️
İnşallah çok daha iyilerine sahip olabilirsin 💫
Her şeyin başı sabır bir şeyler beklemek bazen o kadar lezzetli ki beklemeyi seviyorsun sevmeyi seviyorsun
Aşkı bekliyorum cidden sabırla beklediğim tek şey bu
Yükselenini söylersen belki minik bir öngörü yapabilirim
Yengeç
Jüpiter 1 yıl boyunca 12. evinde olacak, bu dönemde hayatına girmek isteyen yalancılara çok dikkat et. Sonraki 1 yıl ilişkilerden yana şanslı olacaksın.
Aldım kabul ettim
Hayata karşı sabırlıyım. Yani sabır konusunda iyiyimdir 😁
Savaşın bitmesi, guzevnli bir ortamın oluşması
artık sabır değil, İSYAN la. oyun unfairplay çünkü
onunla karşılaşmak
İşte bu “O” diyeceğimiz insanlarla karşılaşmak dileğiyle 💫💖
umarım 😊
Seni bekliyorum gelmiyorsun 😔
Ölümüm
Ölümü değil de güzel yaşamayı bekliyor çoğumuz
Umarım güzel yaşama kavuşursunuz çünki ben de ölümüme kavuşmak istiyorum layığıyla
Neden peki?
Orası bana ait, ama şunu söyleyebilirim ki, öyle melankolik, pessimist biri değilim intihar falan düşünen biri hiç değilim, hayatımnan çok memnunun
Hayatından memnun olan biri ölüm düşünmez, imkanınız varsa psikolojik destek almanızı öneririm. Veya neye ihtiyaç duyuyorsanız
Çok teşekkür ederim ilginiz için)))
yurtdışına çıkma
9. eviniz hangi burç?
normal burcum akrep 9. evi bilmiyorum
Yükseleninizi bilmeniz gerekiyor öğrenmek için
9. ev yükselen mi oluyor :D kova diye biliyorum
Hayır yükselen burcunuz 1. ev oluyor, sonraki burçlar da sırayla diğer evler. Yükselen kovaysanız 9. eviniz terazi burcundadır. Güney ay düğümü orada seyahat ettiği için size yurt dışıyla ilgili zorluklar çıkarıyor olabilir. Şimdilik yakın çevrenizle ve ve eğitim hayatınızda ilgilenmek sizin için daha önemli. Jüpiter ikizlere geçti ve 1. evinizdeki transit plütona üçgen açı yapıyor, eğer gerçekten kararlıysanız ve gideceğiniz ülkede yeriniz hazırsa bu etkiler size bir şans verecektir.
Türkiyeye gelmek
4 ve 9. ev transitlerini incelemek gerekir 💫
Okulun bitmesi
İnşallah kolaylıkla bitirirsin 💫
Mutluluk.
Sadece ben biliyorum gizemli şeyler
azrail bekliyorum
Hayat enerjisi vereyim sana
Bu yaşlarda artık daha olgun düşünebilmek gerekiyor, inşallah hayatınız daha güzel ve yaşanılabilir bir hal alır 🌸
Yokkkkk
İşimde yükselmek🥲
Yükselen başaksa garanti 💫