Kişilik & Karakter Yolculuk yaparken başını omuzuna koyup uyuyan insana ne yapmalı? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Hiç sevmiyorum da ben 🤣 Güncellemeler+1 yıl Bence camdan atmalı 🤌😂 Yolculuk yaparken başını omuzuna koyup uyuyan insana ne yapmalı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tanıdığım biri bile olsa sevmedim bir hareket tepkimi koyarım 1 1 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Sorma ya 🤦 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Muhtemelen ani bir reflekse sertçe iterim, pek gelebileceğimi bir durum değil. Zaten temasta sevmem pek. 1 1 Yorumla LordofJungle +1 yıl Refleksle* Yorumla
MҽαCυʅρα Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sevmem böyle şeyleri ama uykusuz ki uyuyup kalmış dokunmam ineceğim durağa kadar 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Hm kızsa saçını okşardım erkekse ve istemeden olmuşsa uyandırırdım o kadarda değil 0 0 Yorumla
Melezbirkız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yaağğ bence çok güzel🤠 hele de sevdiğin adamsa🫢🥰 0 0 Yorumla
emirr08 Takip Et Xper 1 Yaş: 109 +1 yıl Kişiye göre değişir hissettiğim duygu sevgilimse hiç kalkmasın isterim ama yahudiyse basarım camdan aşağı :D 1 0 Yorumla
nurwhys Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 91% +1 yıl sevmiyorsan söyle yanındakine yapmasın kardeşim 1 1 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Taş kafalar anlamaz ki 😂 bide uyuya kalıyor ya oda ayrı dert 😂 Yorumla
Prestiqe01 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl Tanıdığın biri mi kim. Mesela 1 12 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Arkadaş Yorumla Prestiqe01 +1 yıl Kız arkadaşa saçını oksardim Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ben yapıştıracam en son 😂 Yorumla Prestiqe01 +1 yıl Neden kız Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Sevmiyorum 😂 Yorumla Prestiqe01 +1 yıl Rahat ol mayı seviosun ve temas yasak yani Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Evet 😂 Yorumla Prestiqe01 +1 yıl Saçlarına dokunulnasindan da mi Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 🙄🙄🙄🙄🙄anlamak zor değil ki ya 🤦Temas sevmiyorum ve kapalıyım ben 🤦 Yorumla Prestiqe01 +1 yıl Anladım zaten bekarken temas sevme evlenince yeteri kadar temas yasiycan :) Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Herşeyin bir zamanı var Yorumla Prestiqe01 +1 yıl Haklısın ama zamanı ne zaman ve geciomu Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Kafasından öperim 0 4 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Bu erkek olsa bile mi 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Öpecen ha 🤣 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Sevgiye ihtiyacı vardır 🙄 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Yav he he 😂 Bide alnından öpecen 😱😱😱 Yorumla
KSemK Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Hahha ben bir kere kalk git yerine yat dedim. Adam kimse artık uyku sersemliğiyle kalktı yerine başkası oturunca ayakta kaldı:)) 0 0 Yorumla
mavikelebeks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben kıpırdamam uyusun diye 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. şu an öyle bir yok ki 1 0 Yorumla
Alfa_Tuçis Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tokatı basarım 0 5 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl İşte alfa 😎🤣 Yorumla Alfa_Tuçis +1 yıl Hastag ım çıkmış gördün mü 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ne diyon lan alamadım 😂🤣 Yorumla Alfa_Tuçis +1 yıl Neyse bugün yarın görürsün sen de😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Tamam 😂 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Ben temas sevmiyorum olmaz.. daralırım.. 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Uyandır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tanıdığım biri bile olsa sevmedim bir hareket tepkimi koyarım
Sorma ya 🤦
Muhtemelen ani bir reflekse sertçe iterim, pek gelebileceğimi bir durum değil. Zaten temasta sevmem pek.
Refleksle*
Sevmem böyle şeyleri ama uykusuz ki uyuyup kalmış dokunmam ineceğim durağa kadar
Ay hiç sevmiyorum yaa ben omzumu çekiyorum
Hm kızsa saçını okşardım erkekse ve istemeden olmuşsa uyandırırdım o kadarda değil
Yaağğ bence çok güzel🤠 hele de sevdiğin adamsa🫢🥰
Kişiye göre değişir hissettiğim duygu sevgilimse hiç kalkmasın isterim ama yahudiyse basarım camdan aşağı :D
sevmiyorsan söyle yanındakine yapmasın kardeşim
Taş kafalar anlamaz ki 😂 bide uyuya kalıyor ya oda ayrı dert 😂
Tanıdığın biri mi kim. Mesela
Arkadaş
Kız arkadaşa saçını oksardim
Ben yapıştıracam en son 😂
Neden kız
Sevmiyorum 😂
Rahat ol mayı seviosun ve temas yasak yani
Evet 😂
Saçlarına dokunulnasindan da mi
🙄🙄🙄🙄🙄anlamak zor değil ki ya 🤦
Temas sevmiyorum ve kapalıyım ben 🤦
Anladım zaten bekarken temas sevme evlenince yeteri kadar temas yasiycan :)
Herşeyin bir zamanı var
Haklısın ama zamanı ne zaman ve geciomu
Kafasından öperim
Bu erkek olsa bile mi 😂
Öpecen ha 🤣
Sevgiye ihtiyacı vardır 🙄
Yav he he 😂
Bide alnından öpecen 😱😱😱
Hahha ben bir kere kalk git yerine yat dedim. Adam kimse artık uyku sersemliğiyle kalktı yerine başkası oturunca ayakta kaldı:))
Ben kıpırdamam uyusun diye
şu an öyle bir yok ki
Annem koyup uyuyabilir
Tokatı basarım
İşte alfa 😎🤣
Hastag ım çıkmış gördün mü 😂
Ne diyon lan alamadım 😂🤣
Neyse bugün yarın görürsün sen de😂
Tamam 😂
bi kere yaşamıştım yaz ayı bir de uff yani
Yabancı birisiyse uyarırım.
Ben temas sevmiyorum olmaz.. daralırım..
İterim
Bi tokat şamar😅
Kalk yerine yat denmeli
Uyandır