Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Gerçekleştirmedigim hayalim kalmadı gibi bişey ama bu da kötü. İnsanın yaşam enerjisinin devam etmesi için yeni hayaller lazım insana her zaman. Dünya'da pek çok yere gittim , özellikle Avrupa'da ayak basmadigim ülke kalmadı gibi ama bir daha gezmek de kimseye zararı olmaz. Karavan hayatını pek sevdiğim söylenemez. Zira benim için konfor çok önemli. O daracık yerde uyuyup duş alıp yaşamak bana göre değil.
Hayalinizi gerçeklertirmeniz dileğiyle. Antalya'ya gelirseniz el sallayin 😂13 Yorumla- +1 yıl
İyi dilekleriniz için teşekkürler 🌷. Söz Antalya'ya gelirsem el sallarim 😂👋
- +1 yıl
E tabi zevk meselesi 😊
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenmisim kafa dengi hatun ben ve 2 cift daha arkadas. hepsi sosyal. hepsi bi alanda iyi. hepsi yardımsever. güvenilir. bir cift zengin. bro bize kanka lazım hersey bizden parayı ne edek yimeyelim de diyorlar ve onlar finansör biz ortamcı. akıyoruz böyle tatile karavana. nerde aksam orada sabah. değişik fanteziler ne bilim balondur parasutle ucaktan atlama eğitimidir. birinin babası parasut eğitimcisidir misal. o bize hızlandırılmıs amatörlere göre olan eğitimi verir. birinin teyzesi cok hamarattır hep erzagımızı yapar. biri oto distübutoru abisi vasıtasıyla bana ozel arac ucuza getirtir:D biri avukat biri polis ceza yediğimizde ali abi ya bi sıkıntı olduda dicez halletcek o bu :D işte hayatın her alanında birbirimize kıyak yaptıgımız bi arkadaslarla cevrili olcak cevremiz.
12 Yorumla- +1 yıl
Ketçap ve mayonez de olsun mu?😂😂😂😂 Tuttum bunu güzel inşallah olsun
Cevap sahibi+1 yıl:)
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Müstakil, bahçeli, 2 katlı, üst katta balkonu olan, bahçesinde oturma alanı olan, bahçesinde çiçekler olan, etrafı böyle tam ormanlık değilde biraz ağaçlı olan, şehir merkezine araba ile 15-20 dakika mesafesi olan bir ev yapmayı istiyorum. Allah'ım nasip etsin. 🥺🤲🏻
21 Yorumla- +1 yıl
Amin inşallah 🤲
Kendim icin en cok ne mi yapmak isterim…
Sevdigim arabayi kendi emegimle almak isterdim, okuyup calisip. Ve her defasinda arabama binince kendimle gurur duymak isterim uzak yolculuklara cikmak isterdim.23 Yorumla- +1 yıl
Olsun inşallah 🤲
- +1 yıl
Amin canım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılMacerayı sevdiğim için Kesinlikle karavan alıp karavanda yaşamak isterdim değişik yerlerde ve değişik şehirlerde
10 Yorumla
+1 yılNorveçte bir balıkçı kasabasında mekan açmak
11 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten mi uyum sağlayabilecek misiniz? Fikir güzel
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayat bitsin isterdim
11 Yorumla- +1 yıl
Kardeş bu kadar karamsar olma. Ne sıkıntılar geride bıraktım. Birçok sevdiğimi toprağa verdim. Belli bir süre sonra kendimiz için de bir şey yapmalıyız bu hayatta hayatta
- Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
+1 yılKaravan almak isterim gadası
10 Yorumla Dünyayi gezmek ve yeni tatlar denemek
Yeşilligi güzel bi yerde ev almak
51 Yorumla- +1 yıl
Evet çok güzel olur bende istiyorum
+1 yılÖyle hayal falan ayrı konu da, kendim için benim yapmam gerekeni ben gereğince yaptım sanırım. Ötesi ilahi irade, kısmet, nasip, şans, adına ne denirse artık
14 Yorumla- +1 yıl
Doğru biz planlar yaparken Rabbimin kim bilir bizim için ne planları vardır. O zaman Allah herkese hayırlısını versin diyelim.
- +1 yıl
amin. peki, bişey sorcam size
- +1 yıl
Buyrun
- +1 yıl
D. m
+1 yılKaravan alma planım var ama yasalar gereği max civar ülkelere gidiliyor. Karavanla dünya turu hayal. Dünya turunu uçakla yatla vs yapılabilirsin ki benim dünya turu planımda bu şekilde.
14 Yorumla- +1 yıl
Fiyatlar ve şartlara bakınca ancak Türkiye turu zaten karavanla 🥹
- +1 yıl
Bence fiyatlara bakarsak yurt dışı daha ucuz. Avrupa Azerbaycan vs daha ucuz. Ama yasalar gereği karavanla her yere gidemiyorsun birde karavana uygun değil çoğu yollar
- +1 yıl
Bu gidişle karavansiz olucak belli oldu. Zaten hayalim dünya turu odaklı. Belki belirli yerler için düşünürüm. Teşekkürler. Size de iyi tatiller.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Dünyadan uzak bir yere gitmeye bi kaç ay tatil yapmaya
20 Yorumla
+1 yılBir plates topu alıp işten istifa edesim var hjk
33 Yorumla- +1 yıl
Enteresan 🤔 peki ya sonra 😊
- +1 yıl
Daha iyi bir ben var etmek
- +1 yıl
👏👏 bravo aynen böyle devam 😊
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bazı hayallerim var valla ve gerçekleşmesini gerçekten çok istiyorum. Bu yüzden her noktasını ince eleyip sık dokuduğum bir plan yapıyorum şu aralar
11 Yorumla- +1 yıl
İnce eleyip sık dokursan olmuyor. Biraz akışına bırak
Gezmeyi tozmayi tabiki istiyorum. Özgür olmayı, insanlardan uzaklaşmayı, kafa dinlemeyi vs vs ama en çok iman yönünden gelişmek istiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
İnşallah bizlere de nasip olsun 🤲
Üniversitem bittikten sonra kurduğum ticaret ağını genişletmek. Bir iş kurmak istiyorumda, kalkıp antalya da garson olursam olmayacak 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Yok ya tatil bölgelerinde garsonluk zor. Çok eziyorlar. Üç kuruş çekilmez
- +1 yıl
Helal olsun 👏👏 sen böyle devam et olursun kesin. Allah kolaylık versin inşallah 🤲
Merhabalar
Ya tek başıma gezmek böyle ya da evlenir eşimle beraber gezmek isterdim13 Yorumla- +1 yıl
İstek için teşekkürler ama ben hiç bir takipçim olmasını istemiyorum.
- +1 yıl
Sıkıntı yok kendine iyi bak
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bence de çok güzel Hayal bu. Canının istediği yer dur. Her yer senin. Bundan daha güzeli ne olsun ki.
12 Yorumla- +1 yıl
Sadece ben ve paşa gönlüm ile
+1 yılKpss ile memur olup ilk maaşla hac ve umreye gitmek
22 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı olsun inşallah 🤲
- +1 yıl
Amin inşAllah
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Daha fazla bilgiye sahip olmak. Becerileri geliştirmek
11 Yorumla- +1 yıl
Kendine yatırım çok güzel 👍
Kişilik & Karakter konusunda 350 cevap paylaştı. Ben bazeennn gitmek istiyorum uzaklara kaçmak istiyorum bu iklimden ben bazeennn 🥺
23 Yorumla- +1 yıl
Bende kendimden kaçıyorum aslında o nasıl olucaksa artık 🤔😟
- +1 yıl
Yok şimdi hesaplaşma zamanı benim için. Kafadakileri ve gonuldekilerden kurtulmak için cikiyorum bu tatile. Hep başkaları için yaşamak çok yordu. Kendim için yaşamak için gidiyorum.
Bol bol dinlenmek..
Yine sabahlar beni bekliyor..
2 saat uyku sabaha kadar çalışma..15 Yorumla- +1 yıl
Güvenlik görevlisi misin? Sabaha kadar çalışıyorsun
- +1 yıl
Hmm e nasıl yazıyorsun 😂
- +1 yıl
😂😂😂😂
+1 yılMutlu bir aile kurmak ve iyi bir dost sağlam bir dost
11 Yorumla- +1 yıl
İnşallah olsun
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten ege kıyısında o sakın kasabayı bulup yerleşmek
12 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı olsun
- +1 yıl
Öyle bir yer kaldıysa tabi🤣
Kişilik & Karakter konusunda 823 cevap paylaştı. Telefonumu değiştirmek istiyorum ve bir de akıllı saat almak istiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Bunlar hep paraya bakıyor nedir bu milletin para sorunsalı 😟
- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum herhalde sosyal olup çalışmak ayrı eve çıkmak nasipse evlenmek
11 Yorumla- +1 yıl
Hadi hayırlısı
Karavanla sadece Türkiye turu. Hatay'dan başlayıp Artvin'e kadar tüm kıyı şeridi şehirleri.
12 Yorumla- +1 yıl
Amin
Gamsız bir şekilde herşeyi geride bırakıp tur yapmak isterdim 🤗
16 Yorumla- +1 yıl
Gamsız bir şekilde evet bende bunu istiyorum. Umarım gönlünce her şey olsun
- +1 yıl
Ben kararlıyım bir yerden başlamak lazım
- +1 yıl
Sana da 💐
İlk önce kendi ülkemi doya doya gezmek ama maalesef bu ekonomiyle biraz zor gibi 😬🥹
11 Yorumla- +1 yıl
Ekonomi ah Avrupalılar çatır çatır gezsin. Bizde burada üçün beşin hesabını yapıyoruz 😠
yurtdışına yerleşmek ve bir fantezim var onu yaşamak
12 Yorumla- +1 yıl
Hmm ben vatanımı bırakmam. Güney bölgeleri belki Antalya
Kişilik & Karakter konusunda 491 cevap paylaştı. bir çok hayalimi gerçekleştirdim. 68 Mustang hariç.
12 Yorumla- +1 yıl
İnşallah onu da almak nasip olur
Zor. Karavanla bir bölge gezmek dahi zor. Dünya turu neredeyse imkansız. Yine de başarılar.
125 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler hayal işte umarım gerçek olur.
- +1 yıl
Bunu bende biliyorum. Ama denemek istiyorum.
- +1 yıl
Tam
- +1 yıl
Teşekkürler yazmak istemiştim. Klavyenin azizliği 😂
- +1 yıl
Karavanı almadan nereye gideyim 😂😂😂
- +1 yıl
Bak böyle söyleyince şimdi. Ama çok güzel ya.
- +1 yıl
Aklımı çelme benim. Seviyorum karavanı 😍
- +1 yıl
Turizm acentesi falan mı isletiyorsun 😂 tamam anladım daha kolay ve ucuz ama hayalini de mi kurmayalim😂 var işte bizim de gönlümüzde bir karavan ❤️
- +1 yıl
Cevap yazmak zorunda değilsin. 😊
- +1 yıl
Bilgiler için teşekkürler. Yordum sizi. Haklısınız belki gerekli yerlerde kiralamak daha mantıklı olur
- +1 yıl
Biliyordum 😂😂😂😂 ben kendi sirketimi seçmeyi tercih ediyorum. Size hayırlı geceler. Bol müşteriler 😂😂
- +1 yıl
Sen hala burada mısın?
- +1 yıl
Size daha fazla cevap vermiyorum. Zira çizgiyi asiyorsunuz. Tekrar hayırlı geceler
- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKimsenin bilmediği bir yere, kimse olmadan tek başıma gitmek istiyorum. Tel yok, iş yok, net yok
13 Yorumla- +1 yıl
Keşke ama şimdi ki şartlarda zor
- +1 yıl
Öyle ama ben de de Yusuf Güney gibi bir süre dünyada olmamayı dilerdim ahahah
- +1 yıl
😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılTepeden tırnağa estetik iphone 12 ve bir haftalik bungalov tatili, yakışıklı bir erkekle olurdu.
11 Yorumla- +1 yıl
Parayı bulunca estetik yapmak evet ama tepeden tırnağa değil 😂. Tatil okey. Yakışıklı kalsın 😂😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılHeralde ülkenin %99 ı karavanla dünya turu istiyordur dslfkdsşfldskşlkflkşd
11 Yorumla- +1 yıl
Valla öyleymiş 😂😂😂
Layıkıyla yaşamak içimden geldiği gülmek koşmak o an hangi delilik geçiyorsa içimden onu yapmak
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 14,1b cevap paylaştı.
+1 yılEv sorunum olmasaydı kendime tekne almayı düşünüyordum. Ev sorunu ortaya çıkınca zodyak bota yöneldim şimdilerde
10 Yorumla
+1 yılDünya turu zor olur karavancı olarak diyorum türkiye turu iyidir çok mükemmel yerler var ülkemizde
10 Yorumla
+1 yılHer şeyi arkamda bırakıp bisiklet ile dünya turu yapmak istiyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTek başıma tatil yapmak herşeyden ve herkesten uzak.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılBenim hayalim İsviçre'de güzel bir evde güzel bir hayat ekonomik sıkıntısı olmayan bir hayat
10 Yorumla Karavanım olsun isterdim. Sonra tur yapmak isterim.
10 Yorumla
+1 yılBüyük hayaller kurabiliyorsak tek başıma dünya turu derdim.
10 YorumlaBeni de alsan güzel olur, cok güzel bi hayalmiş, kendime deger vermek isterdim ama başaramadım
11 Yorumla- +1 yıl
Vallahi elimde olsa buradaki herkesi götürmek isterdim tatile 😂 yalnızlığım ve ben bu tatili sonuna kadar hak ettik. Umarım sende bir gün fırsatını bulunca hayallerine ve değerlerine kavuşursun ❤️
Ayni inanki, benimki daha cok dag ve orman tutkusu.. ilk hedefim bu yaz likya yolunun bir kismini gecmek, bu yolu bitirmek istiyorum
00 Yorumlamotor almak istiyorum yakında alıcam da zaten
21 Yorumla- +1 yıl
Hadi hayırlısı
+1 yılAşık olduğum kişi ile vs atmak dövüşmek anlamında. Sürekli bunun hayalini kuruyorum.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Dünya turu değil de ege de bir sahil kenarında kasabada yaşamak 😂
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer hafta bir şehir de olmak
218 Yorumla- +1 yıl
Güzel olur
- +1 yıl
Harika olur yeni yerler kültürler vs yurt içi ve dışında
- +1 yıl
Evet yeni lezzetler farklı mekanlar özellikle tarihi eserler bayılırım.
- +1 yıl
Kültürel geziler harika
- +1 yıl
Ülkemiz bu konuda çok şanslı. Mezopotamya kültür cenneti. yurt dışı Endülüs, İtalya, Fas, Tunus muazzam
- +1 yıl
evet ek olarak ben birde iskandinav ülkelerini de severim güzel yerler
- +1 yıl
Danimarka favorim. Türkiye haricinde orada yaşamak istiyorum. Hem ekonomik açıdan hem de ülke olarak gerçekten güzel
- +1 yıl
ben İsviçre yi seçtim:d
- +1 yıl
😊
- +1 yıl
zevkler renkler değişir:D
- +1 yıl
Zamanında elimle itmistim. İsviçre'de yaşama imkanını ona güldüm.
- +1 yıl
kadar kısmet ya bekarken yapılacak şeyler zaten :d yaparsın sende
- +1 yıl
Sıkıntı yok geriye dönüp sorgulamiyorum.
- +1 yıl
geleceğe her daim
- +1 yıl
Evet şimdi sadece bu günümü ve geleceğimi düşünmek en güzeli. Bu tatil sonrası ne olur bilmiyorum. Tatil esnasında herşeyi akışına bırakmak el güzeli. Umarım sizde hayallerinize kavuşursunuz
- +1 yıl
Kısmet planladim bir kaç hedef kaldı 3-5 yıl kalmaz hallolur giderim sanırım
- +1 yıl
İnşallah olsun. Hayırlı günler 😊
- +1 yıl
Teşekkürler aynısı senin içinde
Kişilik & Karakter konusunda 801 cevap paylaştı. Emin ol aynı hayali yaşıyoruz 🤣😂
19 Yorumla- +1 yıl
Burada ki birçok kişi gibi 😊
- +1 yıl
İnşallah
- +1 yıl
Yok kalsın böyle yanlız iyi kafamı dinliyorum
- +1 yıl
Amin herkesin
Bazı huylarımı bırakmak ama🤷♀️
19 Yorumla- +1 yıl
Hmm hangileri mesela 🤔
- +1 yıl
Ooo benim yapım o. Ama bazen çok işe yarıyor gerçekten. Kötü değil aslında daha az üzülüyorum. Hepsi bu. Takma kafana
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Yay
- +1 yıl
Senin ki
+1 yılTatile gitmek istiyorum iş yeri izin vermiyor yerine birini bulamıyoruz diyor işten çıkarın diyorum onu da yapmıyorlar
10 YorumlaEmekli hayatı da buna dahil mi? 😁
114 Yorumla- +1 yıl
Olabilir 😊
- +1 yıl
Biliyorum
- +1 yıl
Tamam vazgeçtim zaten karavanı Türkiye turu için düşünüyorum. Ama dünya turu tamamdır
- +1 yıl
Free
- +1 yıl
En güzeli
- +1 yıl
Hayır yanlız olmayı seviyorum. Zorluklarla mücadele konusunda iyiyim.
- +1 yıl
Yaşımın bir önemi yok. Size hayırlı günler 😊
+1 yılHuzur veren bir eş bulmak isterdim
11 Yorumla- +1 yıl
İnşallah
- Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendime yatırım yapmayı seviyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Bu yaştan sonra evet kesinlikle
Sevdiğim insanla dünyada ayak basmadığım hiçbir toprak kalmayana dek gezmek
20 Yorumla40 yaşından sonra çalılmamak ve muğlada güzel bir sahilde yelkenli bir tekne alıp yaşamak
10 Yorumla
+1 yılGüzel bir tekne alıp sahil kasabasında yaşamak.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Dışarı çıkmak isterdim
115 Yorumla- +1 yıl
Sağlık sıkıntısı mı var. ya da ev hapsi
- +1 yıl
😲😲 ne diyeyim Allah yardımcın olsun
- +1 yıl
Profesyonel bir yardım almayı hiç düşündün mü? A sosyal bir hayat. Yaşın daha genç. Bence bir düşün. Kendini Ziyan etme 😟
- +1 yıl
Bu yaştan sonra destek alsam da faydası olmaz çocukluğumdan beri utangaç çekingen içime kapanık biriyim bu yaşıma kadar hiç açılamadım değişemedim kişiliğim böyle gelişmiş artık utangaçlık çekingenlik içe kapanıklık kişiliğimin bir parçası olmuş gençliğimi de hiç yaşayamadım zaten ziyan olmuşum hayatı kaçırdım herşeye geç kaldım hiç sosyalleşemedim hiç evden dışarı da çıkamıyorum maalesef hayatın dışında kaldım
- +1 yıl
Yazık ediyorsun kendine üzüldüm gerçekten 😟
- +1 yıl
İsteyerek yapmıyorsunuz anladım. Allah yardımcın olsun inşallah 🤲
- +1 yıl
Utangaçlık çekingenlik benim kontrolümde değil ki istemsiz gelişen bir durum bunu hiç aşamadım utangaçlık çekingenlik hayatıma hep engel oldu olmaya da devam ediyor ben kendimi yaşlanmış hissediyorum zaten gençliğimi de hiç hissedemedim yaşayamadım gençliğime dair yaşanmış hiç güzel bir günüm bile olmadı
+1 yılacılarımı dindirmek isterdim. bu saatten sonra benim gibiler için ötenazı kurtuluş olurdu ve tek ilaçla sonlandırmak isterdim.
01 Yorumla- +1 yıl
O can size emanet umarım bunun farkındasınızdir. Ne kadar ağır şartlarda olsa
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel bir eş ile duny turu🥰🙈
11 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı olsun inşallah 🤲
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Benim de karavanım olsun
12 Yorumla- +1 yıl
İnşallah olsun
Tüm dünyayı sessize almak😄
20 YorumlaUzaklara gitmek
20 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi