Şarkıyı seviyorum ama klip sanki biraz korkutucu🙄
Beğenen herkese teşekkürler🖤🥀
Şarkıyı seviyorum ama klip sanki biraz korkutucu🙄
Beğenen herkese teşekkürler🖤🥀
Bu siteye ilk üye olduğum zamanlar 20 yaşındayken siteden bir fenomenle tanıştım. Beni çok pis keklemişti. Yalan dolan kimlikler, buradaki soytarılarıyla beni dalga konusu etmeleri falan. Küçüktüm tabi masumdum o zamanlar. O büyük bir kabusumdur. Ondan sonra sosyal medyadan kimse ile samimiyet kurmadım. Gerek yok. 🤣 Bu da böyle malluk anımdır.
Burada kız. Çocuk çocuk işler. Önemsemiyorum. Yıllar geçti üzerinden ama dersimi almış oldum onun sayesinde. 🤣
Gamsızın teki o ya. Bela bulsa da sarılır uyur. 🤣
Aşkım samimiyet kurulur da burada şöyle bir hata var. Yüzü güzel veya yakışıklı olana kanıyorlar. Kaçırmamak için kötü şeylere bulaşıyorlar. Çok denk geldim. Üzücü lo.
Sitede şeytandan bol ne var. 🤣
6 Şubat Kahramanmaraş depremi ve sonraki 2 gün. Kabus gibiydi
Gerçekten öyle. Ve geçmiş bitmiş değil aslında hem hâlâ artçılar devam ediyor hem de zaten ömür boyu kalacak bir travma..
Evet marasta. En ufak sallantida seste irkilme ve çarpıntı oluyor. Dün geceden beri 4 kez oldu mesela. O korku hiç geçmiyor yeniden tetikleniyor günyüzüne çıkıyor o günkü korkular 😕 Allah beterinden korusun hepimizi
Cevap
5Cevap
Evet hayatın kendisi var
Doğru kabus icinde kabus göruyoruz. Tesekkürler sarkı icin🌿
Rica ederim :)
Kabus gibi insanlar var dünyada maalesef
Yillar once Almanya'da otobanda gece kaza yaptim.. kabus gibiydi.
Hayatımın belli bir noktalarında elbette yaşadığım şeyler oldu
Özet geçmek gerekirse 14-15 yaşlarında 3 arkadaş ramazan ayıydı gece otobüs bekliyorduk 12 de 2 tane kıza laf atmıştı arkadaşlarım ben kenarda oturuyordum babası gelip sonra arkadaşlarımı dövdü o kadar insana rezil olmuştum bende onların yanındayım diye kabus gibiydi bana bişey olmadı ama onların arkadaşı olmam bile utanç vericiydi. İletişimi kestim elbette onlarla
Dun pesime delinin teki takildi islik cekio mal gibi yakalayamadim enson kacti o. c marketlerden cikista beklio islik cekio falan serefßz
Deliymis
Once karsidan karsiya gecirdim oda gecti yanimdan islik cekerek baska dukkanlara girdi sonra kayboldu ben bi markete girdim arkamdan 3 defa islik ceken oldu 4. cude bi baktim arkama bu bagirdim napion sen lan diye kacti s9erefsiz kacmasaydi dovecektim yaparimda
Polise gitcektim boş ver dediler deliymis gecen senede bi kadini rahatsiz etmis kocasi dovmus bunu falan tovbe yaaa
Ben ondan daha deliyim kizzzz sen tanimiyon beni Yikarim onu oraya o. cunu
😏😏😏sen olsan napardin dahada icimde kaldi bida olursa bitti o
Nezaman oldu kiyamam
Sikayetci olsaydin
En yakin zaman nezaman oldu dùn geldi basima atamadim hala napsamki
Bende takmayim demi kafaya
Bidaha gidip olaymi cikarsam hirs yaptim taktim nediyon
Nasil bagirarak islik cekio borozan gibi ayi nasil rahatsiz oldum o. c ya
Picc
Elim ayagim titriyo hala kendime gelemedim
Aynn canim cok sagolll
Kimbilir kimlere yapcak aynisini pislik
Insallah ôlur
Gitmeyim demi bida oraya onu gorursem doverim
Yaaaaa😭😭😭iyiki varsin seni takipteyim zaten p nikim basi canimsinnnnnnn
Korkma bisey olmaz bayan deliden korkme sadece fobim var bnmde islik ceken kisiye karsi sevmiom
Sana cekse napardin her marketten ciktiginda ama bayagi uzaklardan cekip en sonunda yanindan gecerken iyyy
Sende yerdin kafayi
Cok sagol cnm🌼
Babamın ölümü
Aldatılmıştım o benim için kabustu
Kabus varda hatırlamıyorum şu an
Yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar