Ben sapyoseksüelim kızım. Gögüs frikigi mini etek kafa boş olduktan sonra bişey ifade etmiyo bende. 😂 Miy mıy iki kelime etmekten aciz feminen tipler yerine ortalama ama zeki duygusal zekaya hakim düsünceli kadını tercih ederim. Ben zaten yaşatıcaklarımla onu güzel ederim. Sizin en buyuk yanilginiz kendinizi fiziginizle on plana atmak. Zeki bir erkek bir kadinin kendini hangi sekilde on plana attigini iyi gozlemler. Disarda bir ton birbirinin kopyasi kiz var mini etekli. Asıl mevzu güzeli bulmak değil. Kaliteli olanın içinde ki guzelliği gormek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben aşık olduğum kadını severim. eğlenceli olgun olması daha iyi olur
Güzellik göreceli bakışı masum kız güzel benim için
Bakışı masum olsun yeter yani
Öyle olunca gönlü de masum oluyor
Bu nasıl bir tümevarım hfkdlfld kız luciferin gayrimeşru kızı çıktan sonra gelemeyen pişmanlık hissini ne yapcaksın?
Ben izlemedim ki netflixim yok
Ben de salladım zaten luciferin (şeytan) gayrimeşru kızı yok yani
Komik kız yoktur ama güzel kız vardır çok var
Anlamadım kar tanesi nasıl yok len?
Komik kız yok mercimek tanesi
Sana denk gelmemiş kar tanesi
Zeki olan
Ne yapcan oğlum atomumu mu parçalayacaksın? Bobini mi yaptıracaksın kuru fasulye pilav yerine?
Parçalatacaksın*
Robota katlanılmazz
Haydi az normal olsun ama dehşetül vahşet bir güzel olsun o zaman güzel diyorsun değil mi?
Ben sapyoseksüelim kızım.
Gögüs frikigi mini etek kafa boş olduktan sonra bişey ifade etmiyo bende. 😂
Miy mıy iki kelime etmekten aciz feminen tipler yerine ortalama ama zeki duygusal zekaya hakim düsünceli kadını tercih ederim.
Ben zaten yaşatıcaklarımla onu güzel ederim.
Sizin en buyuk yanilginiz kendinizi fiziginizle on plana atmak.
Zeki bir erkek bir kadinin kendini hangi sekilde on plana attigini iyi gozlemler.
Disarda bir ton birbirinin kopyasi kiz var mini etekli.
Asıl mevzu güzeli bulmak değil.
Kaliteli olanın içinde ki guzelliği gormek
Komik olan
Komik bence.
Komik kız
Komik