Şöyle doya doya seveceğim, iliklerime kadar beni ısıtacak bir kız bulamadım hiç.
Sevmeyenlerden de hep uzak durdum. Hayatta sevgi içermeyen hiçbir şey bana iyi gelmedi, ne kadar tolerans göstereyim desem de maalesef sevgi olmadığı zaman duramadım.
Kovalar umursamaz derler ama ben sevgisizliği gördüğüm yerde kendi annem babam gelir çocukluğumdan, uzak dururum, devam edemem.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bnde kovayım keşke umursamaz olsaydım her seyı en ince ayrıntısına karar düşünür umursarım sevdıgım bırıyse eğer kendımı düşündüğüm gıbı onu da düşünürüm bu huyum yüzünden çok üzüldüm çok ıncındım kırıldım ama hala oyleyım ve hep tam tersım kısılerle sınanıyorum umursamaz ılgısız vs inşallah bulursun 🤲🏻
Öyle oluyor maalesef. Sosyal olmak istiyorsun ama yalnızlığa çok alistigin için, sahte şeyler seni ittiği için alıştığın yalnızlık seni daha mutlu ediyor.
İnşallah senin için de öyle
😔😔Ben kendıme çok üzülüyorum kıymet bılmeyen insanlar için cabaladıgım ıcın kendıme yaptıgım en büyük kötülük sevmek oldu
Hata yapa yapa öğreniyor insan, ben de bana bir umut verip bir giden birine baglanmistim.
Ama şimdi gerçek anlamda samimi biriyle ilişki kurmam gerektiğini anladım.
Ben hıc gıden olmadım hep kalan oldum bunun üzüntüsü var uzerımde çok ıyı olmanın kıymetı bılınmıyor tam tersı kullanılıyor bu ıyı nıyet
İlişkinin başında çok istekli olmamak gerekir benim anladığım bu. Karşındakine sadece bir tık ilgi göstermek daha sağlıklı
Gerçekten içten kalpten derın bır sevgı besleyen bırı ıcın bu pek mümkün olmuyor ılgısız gıbı bıle yapamıyorum
Eleştiri kabul ediyor musun?
Evet ederım kendımdekı eksıklıgı farkedebılecegım yapıcı bır elestırı ise
Aslında karşındakine başta çok bağlanan biriysen belki de sevgi değil de ilgi açlığı içinde olabilirsin.
Yani o kişi dediğin gibi biri olsa, gerçekten seni sevse, senin derdini dinlese, destek olduğunu sana hissettirse belki orada duramayacaksın.
Genelde ilgi vermeyeni suclariz ama gerçek sevgi dolu bir ilişki ister miyiz onu sormayız
Ben kendıme sormam gereken tüm soruları sordum ama cevabım hep aynıydı evet ıcımdekı boşluğun sebebı çocukluktan kalma bır ılgı ve sevgı eksıklıgı olabılır ama ben gercekten sevdıgım kalbımde derın bır sevgı hıssettıgım zaman sevıyorum ıcımdekı boşlukla da ılgısı olmadıgını sevdıgım zaman bıle ılgı gördüğüm zaman bıle o boslugun dolmadıgını farkettugımde anladım o boşluk çok ayrı ora hıc bı sekılde dolmuyor bunu kabullendım sevıyor olmam ayrı bır durummus yanı
Anladım. Yani iyi bir şey bunların ayırdına varmak. Fark etmediğin bir şeye takılıp kalmaktansa hislerinin farkında olman güzel bir şey
Hıslerımjn hep farkındayım kendımı duygularımı çok onemserım ama duygularım yokmuş gıbı davranırım bunun sebebı ne olabılır
Duyguların yokmus gibi derken anlamadim, sevmediğin birine cana yakın davranmak gibi bir şey mi? Sınır koymakla ilgili mi
Hayır neyın doğru neyın yanlıs olduğunu çok ıyı bılıyorum mesela ama buna rağmen kendım içün en doğru kararı veremıyor gıbıyım Sevılmedugım halde sevmeye devam edıyorumm acı çekmeye devam edıyorum bunun yanlus olduğunu benı üzdüğünü bana zarar verdıgını bıle bıle sevmeye devam edıyor olmamdan bahsedıyprum
Anladım. Sen zihninin alıştığı yeri benimsiyorsun. Muhtemelen çocukken baban veya annen tarafından düzensiz sevildin.
Çocuk zihni hayatta kalmak için anne ve baba kötü davransa bile onlara bağlı kalmak zorundadır. Sen de orada annen ve babanla sağlıklı bir ilişki kuramadıgin için (bu senin suçun değil tabii) sevgi, huzurlu ilişki, sınır çizmek, hayır demek gibi şeyler sana uzak geliyor olabilir. Düşüncesi bile seni tedirgin edebilir bu gayet normaldir.
Bizim sinir sistemimiz çocukken travmaya maruz kalınca yetişkinlikte de kendini devam ettiriyor, amaç bizi korumak. Ortada tehlike yokken bile bizi koruma egiliminde olmaya çalışıyor, bu sana zarar verse bile alıştığı yere geri dönmek ister hep. Bunu kıracak şey de zamanla ufak ufak adımlarla üstüne gitmekle olur.
Burada bulamazsın hacı ama illaki bir yerde bulacaksın
Tipten kaybediyorum galiba. Genelde sohbet kurmaya çalışırım ama pek yanasmazlar.
Yok iyisin ama sanal ortamda ilişki olmaz. Sağlıklı ve mantıklı değil
Ben öyle bakmıyorum pek. Sonuçta bosananlarin çoğu dışarda tanışmış kişiler. Ama sosyal medya hesabı bir insan hakkında çok şey söylüyor. Özellikle kendini çok fazla çekip atan insan, kahve story si atan, sürekli hüzünlü şeyler atan kisilerden uzak durmak gerek
Tabii dediğin şeyler bazı ipuçları verebilir ama yeterli değil. Sana söylediği şeylerin doğruluğu bile şüpheli. Yalan söylemek başka bir insan yaratmak daha kolay. Seçim senin. Ne diyeyim ki? Yolun açık olsun
Teşekkür ederim senin de öyle
Rica ederim. Bende teşekkür ediyorum
Şeker gibi çocuksun şimdi yapışır bi sinek sana korkma😂
Eyvallah, yok dışarda falan göz göze gelmeye çalışıyorum kızlarla falan ama hiç göz teması bile kurmuyorlar.
Ben de demek ki çok yakışıklı değilim ondan bakmıyorlar diyorum 😂
Elbet bi gün