Sıkıldığınız bir şey söyleyin hayattan sıkıldık ama somut bir şey var mı?

Cümleyi tamamlar mısın?
.. . dan Sıkıldım
Sıkıldığınız bir şey söyleyin hayattan sıkıldık ama somut bir şey var mı?

Cümleyi tamamlar mısın?
.. . dan Sıkıldım
Cahil insanlardan sıkıldım. Siz cahil insanlar dendikde ne anlıyorsunuz bilmiyorum ama benim kast ettiğim bilip bilmediği her şey hakkında konuşup, bilmediği sorulara bilmiş gibi cevap veren insanlardır. Bunu neden yapıyorsunuz anlamıyorum. Bilmemek ayıp değildir öğrenmemek ayıptır. Ama siz öğrenmek için değil bilmediğiniz bir soruya kendi kafanızda kurduğunuz gibi cevap verip ve bunun doğru olduğuna önce kendi küçük zihninizi sonra başkalarını inandırmaya çalışıyorsunuz ve bu arada burada manipuletif insanlarda devreye giriyor. Sizde çok sıktınız zeki olduğunuzu falan sanıyorsunuz her halde ama o işler öyle değil o küçük zekanla basit laf çarptırmalarınla her kesi manipüle edemezsin karşındakı senin yaptığın manipüleye karşı susuyorsa bilki farkında ve sen onun için önemli birisin. Bu kadar bencil olmayın dünya sizin etrafınızda dönmüyor bu korkaklık neden anlamıyorum.
Türk toplumunda olan bir sorun bu bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma.
Bir ankette görmüştüm gençleri soruyorlar en rahat meslek ne isteyeceğiniz meslekte yorumculuk diyorlar
Hiçbir şeyi yorumcusu başarılı olmaz yorumlanan kişiler hep başarılı olmuştur ödül almıştır bir noktaya gelmiştir yorumculuktan meslek olmaz
Sürekli herkesin derdini bana dökmesinden sıkıldım aşırı derecede ben iyi bir dinleyiciyim falan tamam eyvallah dinliyorum aw benim bir derdim olduğunda mesela tam anlaticam yok işim çıktı yok takma geçer sadece insanlar bunu söyleyip geçiyor hâlbuki ben onlara öyle değilim yanlarında olmaya çalışıyorum ama herkes menfaati kadar artık kimseyle ilgilnemicem umrumda değiller ama arrik cidden yeter sıkıldım bunaldim
Ben de iyi bir dinleyiciyim. Ve çözüm odaklı olduğum için biraz da çözen bir çizim. Ama demek ki ben de sorunumu anlatmak istesem ki anlatmam fazla kendim çözmeyi tercih ediyorum anlatman konuşmanı çok benlik bir hareket değil ama anlatmak istesem demek ki beni de dinlemiyorlar o zaman
Dinleyicilerin derdi mi kkrjrjr
Erkeklerden, sınavlardan.
Napolyon’a veziri aniden uyandırmış…
Noldu? Diye sorunca
Vezir:”Efendim Savaş çıktı “ demiş
Nopleopn rahatlamış ve “ben de sınav sandım “ demiş
Dkdkdk
Yalnızlıktan sıkıldım. Onun depresyonunu yaşıyorum ama hayatımda birisi olursa bu sefer de terkedilme ve aldatılma korkusuyla kaygı yaşayacağıma eminim.
Cevap
3Cevap
Valla her şeyden sıkıldım şu aralar.. insanlardan.. ya da dünyadan.
Belli başlı bişey yok sadece istediğim şeyler olmadığı için sıkılıyorum
Ama sıkıldığım bir şey varsa yaşadığım bu şehir
İstanbul mu?
İstediklerin neler
İstanbul değil
İstediğim şeyler derken herhangi bişey olabilir bu
En basiti havanın güzel olmaması bile beni sıkabiliyor artık
😊vallaha ben bu aralar düzgün bir ruh halindeyim stres dışında gayet iyim 🥹🥹
Wow çok iyi her zaman böyle
İnsanların bişeyler yapip yapip kendini asla hatalı görmemeleri asirriiii sinir bozan bir şey
Zeytinyagi gibi üste çıkma olayı
annemin sürekli psikolojik sıkıntımı yüzüme vurmasından sıkıldım
sürekli çabalayıp emeğimin karşılığını alamamaktan sıkıldım
kendime zarar vermekten sıkıldım
aşağalanmaktan sıkıldım
😕
Bazı insanlardan asbh
Ah şu bazı insanlar jdndjd
Gelirler simdi fesat insanlarin acitasyon cumleleri...
Negatiflik
Sıkıldığım zaman o şeyi yapmayı bırakırım genelde. Sıkıldığım bişey yok şuanlık.
Değişmeyen şeylerden çok sıkıldım
Mesela
Sıkıldı mı kim söyledi😃
Wow sen sıkılmaz mısın 😃
Söz mü kdkdj
Sıradanlıktan sıkıldım
Sıradan olmak özel güzel bir şey
Farklı olmaya çalışıyor ben de ondan bıktım sıradan olun
Sen bıktın da ben de mi bıkmak zorundayım yav
Var takım olarak sen beni çok seven ben yok biz varız demek mi başlamalıyız hhhkytg
Al işte
Çok soru soruyorsun senden sıkıldım
Ooooo benden sıkılanda varmış ksksks
kendimden sıkıldım çok
Hayattan sıkıldım
Kavga gürültü den
Her şeyden sıkıldım anlamaktan dahi
Anlamak anlatmak zor
Ya bir tane motivasyon insan yok ya. Hepsi sapık gibi. Edep denen bir şey var. Bir tane sorun paylaşıcak insan yok. Herkes bir sorgulama bir evlendirme bir okuma işe gönderme vb çabası ne bu kardeşim
Sistem bozuk
Okusan yol yok destek yok. Evlensen ne ile karşılaşıcaksın daha bakınamadan çocuk. Aileden çekinirler hemen evlenirler kimse kimseye uymaz hadi boşan olan çocuklara olur. Üstüne başka üvey anne baba. Ekonomi almış başını gitmiş. Kendin iyi olsan böyle milleti gördükçe üzüle üzüle bizim de psikoloji bozuluyor.
Okuldan ve insanlardan sıkıldım
Okulda okul ajan
🫡
siteden
Silsek mi hesabı ya da dur siteyi mi silsek djsjj
gitme perilerim gelirse yaparim sana güle güle
Ben siteyi silerim jdjdjd
Her şeyden.
Herkesten
Evet
Monotonluktan
herkesden sıkıldım