Kişilik & Karakter İnsanlar neden NPC gibi yaşıyorlar, giyiniyorlar? TheMehemet Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İnsanların hepsi bana birer NPC gibi gelmeye başladı. Hareketleri, tarzları. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bir NPC ile insanı nasıl ayırt edebiliriz? Güncellemeler+1 yıl Saç kesimi herkes ile aynı olan bir kişi npc mıdır? İnsanlar neden NPC gibi yaşıyorlar, giyiniyorlar? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Ben yaşamıyorum bile.. bıktım hayattan 0 1 Yorumla TheMehemet +1 yıl İnsanlar nefes aldıklarının farkında bile değilken, hayatı sevmek yerine bıkmayı seçiyorlar.
nosrettt Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Ne gidi mesela 0 2 Yorumla TheMehemet +1 yıl Etrafına baktığında insanların çoğunun boşu boşuna yaşadığını görmüşsündür. Bu boş insanlara biz npc diyelim. Non Player Character Yorumla nosrettt +1 yıl Hayat ona zorluyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben yaşamıyorum bile.. bıktım hayattan
İnsanlar nefes aldıklarının farkında bile değilken, hayatı sevmek yerine bıkmayı seçiyorlar.
Ne gidi mesela
Etrafına baktığında insanların çoğunun boşu boşuna yaşadığını görmüşsündür. Bu boş insanlara biz npc diyelim. Non Player Character
Hayat ona zorluyo