Ben kollarımı hic açmam mesela çok saçma gelıyor bacak neyse açılır da kol çok saçma ya bacak kalın en azından gosterılebılır guzellıgı var bı üstü organımız zaten ama kolunu açarak neyi ifade etmeye calısuyo insanlar sksılık ile alakası da yık bı üstü koltuk altı zaten iğrenç terlı bı bölge neyi açıyolar yanı? Her yerde sallanan etler görmekten mıdem bulanıyor kızlar da bunu güzel sanıyı erkekler ölüyo bıtıyo ben böyle dünyanın... Kol gerçekten iğrenç bı el salleasak hemen kol altımız sallanıyor et ya resmen et cuvalıyız. Bacaklar cekıcı acmanın anlamı var çünkü bı üstü güzel bı yer. Ama kolu dıbıne kadar da açsan bır gızemı yok üstelik ince sallanan bır boru gibi. Veya kalın sallanan boru.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok takılmamak lazım ayrıca herkes öyle değil spor yapanlarda var.
Kas en iyisi evt
İnsanlarla ilgilenme önüne bak sen sorun kalmaz.
Haklısın ama sallanıyo herkesin etı ve bundan rahatsız degıler ayı gibiler mesela benım annemın de kolu kalındır açma derım çünkü tüm tatlılıgını guzellııgnı mahvediyor açmak. Kapalı daha güzel kol bolgesı. Ben elbıselerımı bıle uzun kollu alırım. Anlamı yok çünkü kolu acmanın
Güzel bır bölge olsa gosterırdık de sacmabır uzuv guzelllık olarak bacaklar daha önde daha açılası mantıklı bır bölge. Ama kol öyle değil. Bacak sallansa da kol kadar olmuyor.
Yaz günü de insanlara uzun kol giyin diyemezsin ki sıcak sonuçta ve boş ver insanları kim neresini açmak sallandırmak istiyorsa yapsın sen kendi bildiğine devam takılma böyle şeylere.
Evet orası öyle tşkler
sen sıkıntılısın
Hayır sen vücudunun yapısını mükemmel mı sanıyorsun? üzüldüm. evrenı de mükemmel sanıyorsun buyuk ıhtımalle
mükemmel olsun veya olmasın, takınılacak şeyler değil bunlar
evren de mükemmel değil, kaos
Igrenılecek çok fazla bolgemız var et olması ve sallanması da bunlardan biri terletecek bolgelerımızın olması kıvrım altlarında kalan bolgelerımız olması nekadar doğru bır anatomi?
ben iğrenmiyorum şahsen, insanları da incelemiyorum bu şekilde. takıntı yapma bu konuları sana önerim.
zevk almazsın hayattan
Takılacak şey degıl zaten kısılık ozellıgı sen nasıl sıcan kız iz istemiyorsan ya da insanların terınden rahatsız oluyorsan ben de et görmek istemiyorum sallanan et görmek istemiyorum kendım de zayıfım zaten bu yüzden. Taktigım bır sey yok kendım gıbılerı arıyorum burada. Sen öyle değlsın belkı ama çoğu şeyden
İgerenir insanlar ıgrenmıyrsan sorun vardır asıl. gormezden gelınır zaten ama öğrenmek ıcımızde var çünkü bu bedenı bız ıstemedık. Illakı insanların kısılık özellikleri ıcınde insan anatomısını beğenmemek de yer alabılır. Ben taşıyorum sonuçta bunu begenıp beğenmeme iradem var. Mesela bır seyı karıstırırken de koltuk altındakı et sallanıyor bu hissiyat bana iğrenç geliyor. Huyluyum napabılırım bu iğrenme duygusu geçmez kı takıp takmamakla alaksı yok.
Sıkıntılı değilim kışılıgım böyle. Iyı günler. Dünyada bırsuru sıkıntılı kişilik sorunu varken bu gibi tatlı kışılık özelliklerine sıkıntı dıyende sıkıntı vardır. Narsızm olabilir bilemiyorum. Ben normalım ama o kesin. Tek yaptıgım kendımı anlatmak. Bunda da bır sorun yok. Ve ıncelemıyorum dıyorsun ama sana sorsak vjınada neden kıl çıkıyo abı yaaa dıye ağlayan bır abaza da olabılırsın. Çok yorum yapma bana neyı nekadar taktıgını sen bılırsın sadece bana da iftira atma ama çok ısım var sohbet etmek gibi işler mesela. 😂 . Anlattığım seylerı anlamayan larla ısım yok. Bu kısılıkte devam. Neyden ıgrendıgımı söyledim diye sıkıntılı değilim. Sen iradeli bır varlık olarak her yerini begenıyorsan asıl orası sıkıntı doğarken sen mı sectın yoksa bu vücudu?
Zevk gayet de alırım elımı sallamam olur bıter.