Kişilik & Karakter Eğer bir meyve olacak olsaydınız, ne olurdunuz? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 311 Yapay Zekaya Sor Cumartesi sabahları 7.30 da uyanir , saat 10 gibi bir soru sorarım muhakkak 😎😎 olabileceginiz meyveyi merak ettim.. Eğer bir meyve olacak olsaydınız, ne olurdunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Ananas olmak isterdim ben. foto çok iç karartıcı 1 0 Yorumla
ACİLCEVAP1234567 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl elma yanımdakinin kolay olgunlaşmasını sağlıyorum 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Haha ben de 7 gibi uyandım 11 gibi cevap vereyim. Karpuz olurdum sıcakta iyi oluyor 1 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Meyve olmayı değil de yemeyi severim. O da nar 🙂 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yaban mersini 😂 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Kiraz olurdum. Yemeye doyamıyor insan. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Dümdüz elma olur geçerdim 1 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Mevsim onemli😂 1 0 Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı. Ekşi yaban mersini 1 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kesinlikle salatalik🤣 1 0 Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 615 cevap paylaştı. Fisne 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Çilek 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. kiraz olurdum 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Çilek olurdum 1 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kivi 1 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Muz ablam. 1 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mango 😄😄 1 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 823 cevap paylaştı. Ananas 🤣 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Ananas olmak isterdim ben. foto çok iç karartıcı
elma yanımdakinin kolay olgunlaşmasını sağlıyorum
Haha ben de 7 gibi uyandım 11 gibi cevap vereyim. Karpuz olurdum sıcakta iyi oluyor
Meyve olmayı değil de yemeyi severim. O da nar 🙂
Ben karpuz olayım
Erik olayım bugün ekşi ekşi
Kavun seviyorum
Yaban mersini 😂
Kiraz olurdum. Yemeye doyamıyor insan.
Dümdüz elma olur geçerdim
Mevsim onemli😂
Ekşi yaban mersini
Hiç bir meyve alasım gelmedi şimdi
Kesinlikle salatalik🤣
erik cunku cok severimm