Kişilik & Karakter Aklımızda kalan ilk anı neydi? Ardayanlız Takip Et Guru Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Aklınızda Olacaktı Güncellemeler+1 yıl Evet yok mu başka Aklımızda kalan ilk anı neydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum küçüktüm 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Koltukta uyuyordum uykulu uykulu etrafa baktığımı hatırlıyorum annemgil etrafı topluyordu 1 4 Yorumla Ardayanlız +1 yıl Ne için Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Bilmem ama kendi evimizde değildik Yorumla Ardayanlız +1 yıl İyice meraklandım anlatsana tam olarak ne oldu Yorumla Ardayanlız +1 yıl @Sweetdreams1950 Yorumla
Dr-Mystic Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gittiğim Efes Müzesi gezisindeki bizim gruba gösterdiğim Athena Tapınağı maketindeki küçük heykel detayı. Hala dün gibi aklımda. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kuzenim beni kanalda boğmaya çalışmıştı 0 3 Yorumla Ardayanlız +1 yıl Canice Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendince şakalaşıyordu sonrasında bir daha böyle bir olaya hiçbir zaman yaşanmadı Yorumla Ardayanlız +1 yıl İsabet olmuş Yorumla
Graceeeee Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Abimmm 0 3 Yorumla Ardayanlız +1 yıl Didişme Yorumla Graceeeee +1 yıl Hayır abimin tek başına baya bı kişiyi dövmesi Güçlü bı adamdi bizi çok korur severdi Şu an yaşamıyor Çok özledim Yorumla Ardayanlız +1 yıl Allah rahmet eylesin. Üzücü bir olay Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hatırlamıyorum küçüktüm
Koltukta uyuyordum uykulu uykulu etrafa baktığımı hatırlıyorum annemgil etrafı topluyordu
Ne için
Bilmem ama kendi evimizde değildik
İyice meraklandım anlatsana tam olarak ne oldu
@Sweetdreams1950
Gittiğim Efes Müzesi gezisindeki bizim gruba gösterdiğim Athena Tapınağı maketindeki küçük heykel detayı. Hala dün gibi aklımda.
Kuzenim beni kanalda boğmaya çalışmıştı
Canice
Kendince şakalaşıyordu sonrasında bir daha böyle bir olaya hiçbir zaman yaşanmadı
İsabet olmuş
Abimmm
Didişme
Hayır abimin tek başına baya bı kişiyi dövmesi
Güçlü bı adamdi bizi çok korur severdi
Şu an yaşamıyor
Çok özledim
Allah rahmet eylesin. Üzücü bir olay