Çok fazla anım var fark ettimde coğu güzel anım yağmurla günlerle eşleşmiş bu yüzden yağmurun her türlüsünü seviyorum ve ikisini sizle paylaşayım.
Mesela yağmurlu geceler hüzünken gündüzler neşe oluyor. Yani benim için hep öyleydi...
Neşe çünkü; küçükken yağmurlu günlerde çubuğa ip bağlar olta gibi yapar. Renkli çizmemi giyer su birikintisinden balık avlamaya giderdim. İpime takılan yaprakları, dalları her birini bir balıkmış gibi alıp temizler pişiriyormuş gibi yapardım. Kağıttan yaptığım gemiyi de birikintiye salar rüzgarla uzaklaşmasını izlerdim Çok uzaklaşınca taşla batırmaya çalışırdım... Tüm oyunlardan sıkılınca su birikintisinde yürürdüm ya da çamurla oynardım, bazen de solucanlara sarardım taki çamurdan nefret eden annem kızıp bağırana kadar dkdm

Gece hüzün olmasının nedeni de evimden, ailemden uzak yabancı bir yerde yalnız hissettiğimde gece pencereden yıldızları ya da yağmuru izlemem özellikle gece boyu yağmur yağdığında odamda yola bakan camın önündeki sokak lambasının sarı ışığında dans eder gibi dökülen su damlaları... yolun sonunda yürürken kafasını öne eğmiş ellerini cebine koymuş, hızlı adımlarla bir yerlere yetişmeye çalışan insanlar... Gecenin sessizliğinde yağan yağmurla birlikte rüzgarın çıkardığı ıslık sesi... Gece uyanık olan tek kişinin ben olmam ve bunun verdiği derin huzur... Sanki uyuyan tüm ruhlara bekçilik ediyor onların terk ettiği bedeni koruyormuşum gibi gururlu hissetmem... Ve nihayet bu yağmurlu gecelerimde en çok dinlediğim bana eşlik eden şarkılardan biri;
Kaç kişi seviyor, sevenler beğensin sayımızı görelim🌧
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer