Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
Ben kimseyle tanışmak istemem. genelde arkadaşlıklarım kendiliğinden olur. arada samimiyet olur zamanla. bunun için de zaten aynı ortam da bulunmak gerekiyor.
ben genelde davranışlarımla belli ederim onunla ilgilendiğimi. reaksiyon alırsam adım atarım ama çok ufak adımlar. özetle o iş bana kaldıysa o adımların tamamlanması bir seneyi filan bulabilir.
Eğer uygun bir ortam varsa bir yerde merhaba ulaşıyorsak veya onun bulunduğu bir ortama gittiysen tabii ki tanışmaya çalışırım ama karşıdaki kişi bu duruma istekli değilse ben de çok fazla üstelemem.
Eskiden atmıyor öylece bekliyordum. Sonra bunun ne kadar saçma bir şey olduğunu geç de olsa anladım. Artık birini beğenmiyorsam direkt söylüyorum. Kadın veya erkek farketmeksizin herkes ilk adımı atsın.
Daha önce ilk adımı attığım oldu bi defa yani dedim ben hoşlanıyorum bunu neden sadece ben biliyorum diyip ona da acildim. Hiç umrumda değildi bu arada onun ne söyleyeceği ben duygularımı söylemek istedim cesaretimi toplayıp pişman değilim yapın korkmayın sizde
Ben attım ilk adımı, şuanda 2 yıllık evliyiz, 4 aylık bebeğimiz var, doğru insan olduğunu düşünüyorsanız, adım atmayın koşun, bu devirde düzgün insan bulmak zor