Kişilik & Karakter Şimdiye kadar yaptıklarını göz önünde bulundurursan sen melek misin, şeytan mı? Benzersiz_zevkler Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Melek misin? Şeytan mısın? Güncellemeler+1 yıl Güncel Şimdiye kadar yaptıklarını göz önünde bulundurursan sen melek misin, şeytan mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Karşımda ki kişiye göre davranırım ikisi de değilim 1 0 Yorumla
racerhell Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Ya hareketlerim falan melek gibi de bilemiyorum bazen acayip kötülük yapasım geliyor ama sonradan hemen vagzeçiyorum 1 10 Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Demekki ne yapsanda kendi içinde hep iyilik kazanıyor yani istesen bile kötülük yapamiyor olman güzel bir şey 😎👍 Yorumla racerhell +1 yıl Evet doğru tespit Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Hani alkış 😂😂 Yorumla racerhell +1 yıl Alkışlıyormuşum gibi hayal et Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Ayakta mi alkışlıyosun 😊😂 Yorumla racerhell +1 yıl Yok gı çekirdek çitleyerek Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl 😂😂 Yorumla racerhell +1 yıl Gulme Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Tamam patroniçe 🤐 Yorumla racerhell +1 yıl Jebxiehdiebdhx Yorumla
acemihemsire Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 93% +1 yıl kişisine göre, ikisinden de içimde biraz var. 🤭 1 0 Yorumla
İlkeryuss Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 622 cevap paylaştı. Kanatsız Melek 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Melek gibi bir insanım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Karşımda ki kişiye göre davranırım ikisi de değilim
Ya hareketlerim falan melek gibi de bilemiyorum bazen acayip kötülük yapasım geliyor ama sonradan hemen vagzeçiyorum
Demekki ne yapsanda kendi içinde hep iyilik kazanıyor yani istesen bile kötülük yapamiyor olman güzel bir şey 😎👍
Evet doğru tespit
Hani alkış 😂😂
Alkışlıyormuşum gibi hayal et
Ayakta mi alkışlıyosun 😊😂
Yok gı çekirdek çitleyerek
😂😂
Gulme
Tamam patroniçe 🤐
Jebxiehdiebdhx
melek görünümlü bir şeytanım
kişisine göre, ikisinden de içimde biraz var. 🤭
Kanatsız Melek