Şöyle söyleyeyim sıradan bir tipim var görünce çok guzel kızmış diyemezsin ama çok bakımlıyım diğer dikkat çekmeyen kızlar gibiyim işte.
Beyaz tenli kahverengi saçlı kahverengi gözlü fit vücutlu minyon bir kızım.
Bugün marketteydim bir kız arkadaşımla karşılaştım sohbet ettik işte yanındada erkek arkadaşı vardı benim gibi sıradan orta boyda bir erkekti lan çocuk beni görünce kafasını çevirdi yüzüme bile bakmadı bunu arkadas ortamindada yaşıyorum erkekli ortamlarda erkekler beni umursamıyor şöyle bir durum var kendimden daha çirkin bulduğum kızlarda oluyor ama onların erkek çevresi oluyor ben anlamıyorum.
Standart anormalisi olmayan fakat güzelde denmeyecek bir kızım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
dikkat çekmek içindir
kendimden daha çirkin kız bulduğum kızlarla oluyor derken? erkekler senin ne olduğunu anlayıp kafalarını çeviriyorlar sanırım
Herkese iyi niyet ve güzel temennilerle bakıyormuş gibi niye konuşuyosun ki :D
@HatasızDulOlmazz çünkü kadın kadının düşmanı olmamalı kendini yüceltip diğer kadınları aşağlıyor bu hoş bir durum degil
Aa bende gerçekten iyi biri olduğunu düşünüp bir insan bir insanın hakkında nasıl böyle düşünür diye düşündüğünü sanıyordum.. sen bu arkadaşın dediğini reelde ya da böyle yerlerde dile getirmesende çirkin güzel kavramı senin içinde var
Biraz auradan kaynaklı yani senin kötü veya çirkin değilsin
Yıllardır aynı sorun...
Aşırı boyutta çirkin hissettiriyor bu durum beni.
Ama aynaya bakıyorum aşırı çirkin görmüyorum kendimi diğer kızlar gibi görüyorum. Mesela çok yakışıklı erkekte İstemiyorum hayatımda ama teklif edenlerde hep normal benim gibi eli yüzü düzgün ortlama bir tıp değil kara kuru yüzüne bakilmayacak erkekler teklif ediyor. Buda özgüvenimi çok düşürüyor.
Bu arada kilolu zamanlarımda daha iyi tipte erkeklerden teklif alırdım.
Acaba zayıflayinca yakismadimi ki bana
Şimdi görmediğim için bilmem ama ben hala insanların çekim alanına girmediğini düşünüyorum bundan kaynaklı bence d. m. özel olmayan bir resmini gönderirsen daha net söylerim kendimce fikrimi diğer şekilde her şey havada kalıyor
Olabilir kilo insanı aşırı etkiliyor vermek ve almak ama dediğim gibi görmek lazım
Aslında beni gördün çirkin değilsin dedin.
Ama belkide kırmak istemedin demekki
Hatırlamıyorum mesaj yaz bana öyle ancak inan bu aralar çok takılıyom buraya
Anca abazalar bakiyor demek ki cirkinsin dengine git
İstemiyorum kardeşim.
İyilerine layigim kaliteli kızım.
Ben bile bakmam sana hala gelmis iyilerine layigim diyor kibirli kari ela gozlu kumral 180 ustu boy birini bekliyorsun? Bu ego nerden geliyor lan?
Ben ela gözlü kumral 180 üstü boyunda erkek istiyorum demiyorum ki nereden çıktı incel herif.
Kadın düşmanısin büyük ihtimal hiç bir kadından yüz bulamıyorsun çok ağlama.
Ahahha boyle bir erkege incel diyor
Beni gormedende konuşma
Yemin ediyorum dogal halinizden cok daha iyiyim makyaj ve estetik yapmayin gorelim bakalim
Egonuz arsa cikmis sizin
Femcel anca cirkin erkekler bakiyor sana hsjshsh
Öyle bir fizksel özelliğin yok.
Olsaydı eğer burada Aglamazdin.
Diyelim ki var ama yinede sana bakmadiklari için kadın düşmanısin yani incel
Yemin ediyorum var bos yapma senin demenle hicbir sey olmuyor siz manken gibi adam bekliyorsunuz
Incel ne alaka seni begenmem dedim diye incel mi oldum?
Hahahaha zeka testi yapalım sana
Bence sana yapalim cunku gercekleri soyledim diye bir insana incel demek tamamen cahillik
Hahahahah ahhh ahhh
Yanında kız arkadaşı varmış dedin belki kıza al bak ben kız gördüm bakmıyorum gibisinden dikkat çekmek için dönmüştür
Bu konuda haklılık payın var ama univesite de de bu durumu yaşıyorum tinlamiyorlar.
Sen kendin diyorsun ortalama biriyim daha kendinden daha çirkin olanlar olduğu halde yine oluyor vs sen de fazlasıyla takıntı yapmışındır diye düşünüyorum.. sen yine karşı cinste bunu yaşamışım ben kahvede otururken karşımda oturan kahveden tanıdığım 2 abinin aralarında lan ne kadar çirkin demelerini duydum çok takma hadi ordan et insan olmayan onlar anlattığın gibi takıntı bile değilse :DD
Alfa tip değilsin ondan
Yüzüme bakınca ilk görüşte alfa olup olmadigimi anlayamaz bu arada tüm alfa kadın özellikleri bende mevcut.
Belli
Hadi gösterin biz seçelim alfa kurtları
Görmek lazım seni öyle yorum yapayım
Hızlı olmasaydin iyidi djdndb
Pardon gizli diyecektim djdn
Artık değilim
😂😂😂