- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılTemiz niyetle beni eleştireni eleştirmem, bilakis memnun olurum, oturur düşünürüm, ben de o özellik varsa değiştiririm kendimi lakin bunu kendim için yaparım. Beni eleştiren kişi art niyetliyse, iyi niyet adı altında, beni yıkmak için eleştiriyorsa ağzının payını alır, onun haddine değil, ben kendisinden fikir almıyorum, kendisini sevmiyorum, gelip de o mercimek beyniyle, fesat zihniyle beni eleştiremez, kendi büyük günahlara giriyor, geliyor bana fetva veriyor, pardon da sen kimsin yani, beni de mi kuklan zannettin de eleştiriyorsun, kimsin sen de buna cüret ediyorsun, ne zaman senden fikir almışım da beni eleştirme hakkını kendinde görüyorsun, sert ve keskin birisi değilimdir lakin bazılarına karşı da yumuşak olamıyorum, çünkü onların pis yüreklerinde neler taşıdığını biliyorum. Değil beni eleştirmek kapımın zilini bile çalamıyor onlar. Düşmanlar istiyorlar ki;kendimize onların o pis gözleriyle bakalım, o yüzden gelip bizi eleştirmeye cüret ediyorlar, tabii biz onlara ağzının payını verince seslerini kısıp defolup gidiyorlar. Velhasılkelam karşımdakinin samimiyetine, üslubuna ve niyetine göre şekilleniyorum ben eleştiri karşısında.
11 Yorumla
Soran+1 yıl💐💯💐
En İyi Cevaplar
+1 yılEleştirilere her zaman açığım. Kısasa kısas yapmam herkes hakkımda iyi de kötü de eleştiri yapabilir ben kendimi biliyorum o yeter.
11 Yorumla
Soran+1 yıl👏🏻🥳💐
Şimdi beni eleştiren birisini tabii ki ben de eleştiririm hiç kimse kendimi öyle mükemmel kusursuz hatasız görmesini istemiyorum, genel olarak insanlar her zaman için Kendi hatalarını görmek istemezler ama karşısındakinin hatasını gördüğü zaman onu yerden yere vurmak için de ellerinden geleni fazlasıyla yaparlar.
Ama eleştiri ve küçük düşürme arasında ince bir çizgi vardır insanların birçoğu sohbet ettiği muhabbet ettiği kıymetli olduğunu düşündüğü insanları böyle aşağılamak ya da kendini üstün gösterme çabasına giriyorsa aynı muameleyi benden de görür.
11 Yorumla
Soran+1 yıl👍🏻💯✅
Eğer haksız bir eleştiri yapıyorsa eleştirilecek bir durumu varsa kesinlikle yaparım.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle.👏🏻💯
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 206b cevap paylaştı.
u +1 yılBeni eleştireni ben eleştirmem özel olarak.. yani beni eleştiren kişiye bakarım beni sevmeyen ya da beni kıskanan çekemeyen biriyse zaten umurumda bile olmaz onu kesinlikle dinlemem hayatımda yokmuş gibi davranırım.. eğer arkadaşımsa da teşekkür ederdim.
11 Yorumla
Soran+1 yıl😇👍🏻☺️
+1 yılİşim olmaz oğraşamam öyle şeylerle.
10 YorumlaKısasa kısas mantığı ile yaşamıyorum. Beni olumlu ya da olumsuz eleştiren her kimse dinler eksiklerimi düzeltir veya boş eleştiri ise kaale almam. Ancak onun yararına olacak konularda şunu şöyle yapsan olmaz mı diyerek tatlı sert eleştirilerde bulunurum.
11 Yorumla
Soran+1 yıl💯👏🏻✅
Yapıcı olan her eleştiriye sonuna kadar açığım fakat İnsanın moralini bozmak için yapılan eleştirilere de aynı dozda karşılık veririm
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle🤞🏻✌🏻
- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYapılan eleştiri doğru ve yerindeyse teşekkür ederim. İyi niyet görürüm.
Yapılan eleştiri doğru ve yerinde değilse art niyet sezerim. Sessiz kalırım. Sık sık yapılıyorsa bu eleştiriler ve rahatsız edici bir hal alırsa ancak o zaman hakkiniyet ölçüsünde eleştiri yapabilirim ama o kişiye karşı mesafeli olurum.
10 Yorumla
+1 yılİyiliğim için bir eleştiri yapılırsa. Dikkatle ve saygıyla dinlerim. Yanlış olan bir şey varsa, düzeltmek istersem düzeltirim. İstemezsem aynen devam. 😂 Mesela çok içki içiyorsun içme der sevdiklerim. Haklılar. İçerim çünkü seviyorum 🍷
11 Yorumla
Soran+1 yıl👌🏻✅💯
+1 yılKısassa kısas yapmam. Eleştirisini dinlerim neden yaptığını düşünürüm. Sevdiğim bir arkadaşımsa doğruları söylüyorsa ona hak veririm kulak veririm ama eğer kendince konuşuyorsa kızarım. Bir daha da onunla ilişkiyi keserim konuşmam.
114 Yorumla
Soran+1 yılYani eleştirmek için eleştiriye bende karşıyım.✅
- +1 yıl
Ortak özelliğimiz çok. Düşünce açısından 😊
Soran+1 yılBurcun neydi senin?☺️☺️
- +1 yıl
İkizler. Ama erkeği kadını değil 😄
Kadınları fena oluyor.
Soran+1 yılİkizler sende şaşırttı hiç ikizler havası yok😂😂aslan diye düşünmüştüm.
- +1 yıl
Yok valla ikizler. Bazı özelliklerini taşıyorum ama bende biliyorum 😄
Soran+1 yılYükselen ya da alcalanda aslan olabilir😂
- +1 yıl
Evet o aslan galiba. Bir arkadaşım demişti 😄
Soran+1 yılTutturmuşum demek hislerim güçlüdür😂😂
- +1 yıl
Aynen 😂. Diyorum senin kuvvetli bazı şeyler 😄
Soran+1 yılHislerime güvenirim kuvvetlidir cidden diğer konularda da genelde kendine güvenen biriyim ama iddialı değilimdir.😇
- +1 yıl
Çok iyi. Senin burcun peki. Başak olabilir mi
Soran+1 yılAkrep😂😂
- +1 yıl
Başaklar ile iyi anlaşıyorum genel de 🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEleştiri gelince hemen ona karşılık yapılan eleştiri zaten eleştiri değildir,, ben kötü hissettim aynısını o da hissetsin nasıl oluyor diye görsün, kafası oluyor.. benlik değil böyle şeyler
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle intikam gibi✅🍀
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Seni eleştiren bir kişiyi ya da kişileri, senin de onu ya da onları eleştirmen İyimi? Kötümü? Onun seni eleştirmesine karşılık senin onu ya da onları eleştirmemen iyi mi? Kötümü?
12 Yorumla
Soran+1 yılGerekiyorsa eleştiri olur yorma kendi soru kalıplarıyla😄😉
+1 yılBeni eleştirdiği konuda kendiside aynı davranış veya eylemde bulunmuş veya bulunuyorsa git önce aynaya bak derim... yoksa ağzımı açmam dinlerim
18 Yorumla- +1 yıl
Bu arada konudan bağımsız psikolojik sorunları olan her hasta hastalığını reddedermi?
Soran+1 yılKesinlikle haklı tepki.✅Geneli reddediyor evet ama kimisi resmen kendi psikoloğu olmuştu danışanlarımda örnekleri vardı. Tabi profesyonel destek başka boyut ama kendini tanımak çok önemli en başlangıç gerçek bu psikolojide.
- +1 yıl
Sizin yeriniz nerede... konu oldukça ciddi güvenebilirsiniz
Soran+1 yılBen şu an branşım ama başka bir kolda faaliyet gösteriyorum önceden danışmanlık merkezindeydim terapist olarak. Şimdi bir şirketteyim psikolojik uygulayıcı olarak terapist olarak değil.
- +1 yıl
Anladım... peki böyle durumlarda doktorun eve gelme şansı var mı? Yoksa yaka paça ambulans ile hastaneyemi götürüyorlar
Soran+1 yılYok ya yaka pacalık durum değilki bunlar doktor bakar (psikiyatr) uygunsan psikoloğa yönlendirir.
- +1 yıl
Yorumlarınız için teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim.
+1 yılEleştiri yapanın niyeti eğer beni ileriye taşımak hatalarımı göstermekse onu eleştirmek için çabalamam. Ancak kötü niyetli biri ise ilk hatasında eleştiri yağmuruna hazır olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yıl👏🏻🍀💚
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Önce beni eleştirdiği şeyleri var mı yok mu diye kendime bakarım
Eğer yoksa söylenenler karsimdakini yerin dibine sokar sokar çıkarırım12 Yorumla
Soran+1 yılAbartıyorsa hak ediyor.
- +1 yıl
👍
+1 yılbeni eleştirdiği konuda falsosu varsa canına okurum
beni, kendi hatalarını kapatmak için eleştirme moduna girdiyse rezil ederim11 Yorumla
Soran+1 yıl✅🤞🏻
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yapıcı , iyi niyetliyse yapmam ama başka türlüsünü hissedince o. eski. defterler illa. bi. acilir😅
12 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄✅🍀
+1 yılYapıcı ve iyi niyetli eleştirilere açığım. Hakaretamiz yıkıcı eleştirilere misliyle karşılık veririm.
17 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bende👍🏻✅
- +1 yıl
Sanmıyorum kimsenin seni eleştireceğini. Hem güzel kadınsın hem de güçlü bir duruşun var. Üstelik statü sahibisin. Kimse seni eleştirmez. Aksine senden yapıcı eleştiriler almak ister.
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel düşüncelerin için🙂Ama. inan ki fikir almak isteyen daha çok olsa da eleştiren de oluyor belki yüzüne demiyorlar ama kulağına geliyor ağzı olan her koşulda konuşuyor ve canını sıkabiliyor😌Neyseki ben diplomalısıyım bu işlerin💃🏻☀️🥳
- +1 yıl
@biscolatagirl İnsanlar korktukları kişiyi arkalarından eleştirir yüzüne karşı över. Kıskandıkları kişiyi arkalarından över, yüzüne karşı eleştirir.
Soran+1 yılEvet katıldığım bir önerme👌🏻✅
- +1 yıl
@biscolatagirl Psikologlar, psikiyatrlar doktorlar benim görüşlerime hep katılır zaten. Ama her nedense öğretmenler ve mühendisler her söylediğime muhalefet eder. Benimle yıldızları hiç barışmaz.😅
Soran+1 yılGörüşler göreceli saygı duymak gerek☺️😇
Etkiye tepki olarak yapmam. Tüm eleştirilere açığım, sırf eleştirildim diye bende karşılık vermem.
11 Yorumla
Soran+1 yıl✅✅
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeni eleştirene bir bakarım eleştiri yaptığı konuda bir açığı varsa yandı ajsjdkdkfkfk
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılEvet vardır öyle bir huyum ama istemsiz oluyor kendimu koruma isteğimden sanırım.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ondan😂😇🍀
- +1 yıl
😄💞
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBazı kişilere evet yaparım ama yapımda eleştiri yoktur. Sadece etkiye tepki veririm
12 Yorumla
Soran+1 yılOda lazım yoksa abartıyorlar😄✅🍀
- +1 yıl
Maalesef öyle 😊
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılTanıdığım biriyse hak ettiği zaman daha iyi olsun diye eleştiririm yoksa umrumda olmaz 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet hak ediyorsa😇
+1 yılYok biz bizi eleştireni şişliyoruz tabiki de eleştiririz üzerine 10 katarak hemde sen ne diyorsun
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEtkıye tepkı olsun dıye anında yapmam sabırla en uygun zamanını beklerım sonra da anasını aglatırım basak burcuyum ben sjsjsj
10 Yorumla Beni eleştirini duymam bile pehhh
11 Yorumla
Soran+1 yıl🤪😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı.
m +1 yılBeni eleştireni tabii ki eleştiririm, fakat beni eleştirmeyip arkamdan konuşmuyorsa eyvallah derim.
10 Yorumla Eleştirmem çünkü durduk yere kavga çıkar ya da intikam ister o kişi. önceden uyarıda bulunurdum şimdi ise he he diyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi🤞🏻🤞🏻🤛🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yılEskiden eleştirirdim ama şimdi ciddiye alıp cevap bile vermiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılTebrikler✅💯💚
Etkiye tepki yapmam. Yani ayna görevi görüyor zaten.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle🍀👏🏻
+1 yılOnceden elestrılere uzulurdum valla sımdı kım ne derse desın umrumda bıle degıl
11 Yorumla
Soran+1 yıl👏🏻💚🍀
- Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılBeni eleştirmeseler bile yakınımda olan ve değer verdiğim insanları pozitif yönde eleştiririm..
10 Yorumla
+1 yılüslubuna bağlı
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru👌🏻
+1 yılEleştiririm...
13 Yorumla
Soran+1 yılHak ediyorsa aynalamak gerek😄
- +1 yıl
Beni eleştirme cüretini kendine hak görüyorsa, eleştirilmeyi de göze alması gerekir...
Soran+1 yıl👌🏻💯
Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Haklı olduğum konuda eleştiririm beni eleştireni
11 Yorumla
Soran+1 yıl👍🏻💯
+1 yılVarsa iğrenç tarafları söylerim
13 Yorumla
Soran+1 yılYapıcı demeye gayretli ol yinede😇🍀
- +1 yıl
Ben bilmediğim şeylerin farkına variyorsam oda varsın burada olgunluğun anlamı yok bence
Soran+1 yıl👍🏻✅
+1 yılHayır umursamam onları
11 Yorumla
Soran+1 yıl✅✅
Ben direk küsüyorum jdjdjs
14 Yorumla
Soran+1 yılOlumlulara da küsme ya ahahah😇😇
Soran+1 yılAhahaha😂😂fırsat verme gitsin güç sensin bu konuda🥳😇
Karşıdaki kişiye bağlı eleştiriye eleştiri olarak çok karşılık verdiğim oluyor 🤭
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41,3b cevap paylaştı. Bazen eleştirdiğim doğrudur
11 Yorumla
Soran+1 yıl☺️☺️
Kişilik & Karakter konusunda 17,6b cevap paylaştı. Abartmıyorsun eleştirmem
13 Yorumla
Soran+1 yıl👍🏻✅
Soran+1 yılAnladım ben sorun yok.☺️
Bana yapılan eleştiriye bağlı.
10 Yorumlakimin eleştirdiğine bağlı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben kimseyi eleştirmem asla
10 YorumlaYoo bazen öyledir derim
10 Yorumla
+1 yılAnlamszca eleştırılırsem sert elestırırım.
10 Yorumla
+1 yıleleştiri iyidir
11 Yorumla
Soran+1 yılBazı koşullarda evet bazen hayır.
Gömerim
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılGömerim.
12 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Haha 😬
- Kişilik & Karakter konusunda 26,7b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olarak olumsuzlarda.
Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. banamı diyorsun :D
15 Yorumla
Soran+1 yılSende soruya geldiğine göre sana denenlerden olmuş oluyorsun😂
Soran+1 yıl😂😂😂yazı dili örtük kalıyor. Mantıklı o da😂
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılSonuna kadar
12 Yorumla
Soran+1 yılOlumluysa çok gerekli değil bence.
- +1 yıl
Beni olumlu yönde elestirmiyorsa bvende ona aynısını yaparım
+1 yılpek değil.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 824 cevap paylaştı. Umursamam bile
10 YorumlaSadece dinlerim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. eleştirmem
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Elestirmem
11 Yorumla
Soran+1 yıl✅✅
+1 yılyok hayır
11 Yorumla
Soran+1 yıl✅✅