Bana veriyor işte altından kalkamıyorum ölmek için yalvarıyorum resmen. Yük gibi derdimi Allah bile kaldıramaz bana yüklettiriyor. Bir iki dert bu kadar mı etkiler? Saçlarım döküldü 24 yaşındayım. Allah adaletli merhametli değil miydi bana haksızlık yapıp acımasız davranıyor. Ne kibirli bir varlık bu Allah. Benim 2amacim var yasitlarim ve mezun olmuş bütün arkadaşlarım gibi mezun olup ekmek parası kazanmak. Başka ne istiyorum? Lüks bir yat özel bir jet mi? Neden hak etmeyenlere Allah veriyor neden kendine inanmayanlara herşeyi veriyor
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Isyan edecegine ona duzgun sekilde kuluk etsen işlerin yolunda gider ya da en azindan sinandigin şeylerin ustesinden gelebilirsin
Sen nerden biliyorsun kulluk etmediğini gece gündüz yanımda misin? Önceden namazlarını kılan biriydim 5vakit namazimi gecitirmezdim
İnsan sinaniyor iste yapacak bi sey yok ustesinden gelecek kadar güçlü biri olduğun için seni onla siniyodur sen ibadetini birakma
Öyle deme Allah'a şirk koşma Allah hiç birşeyi boşuna yaşatmaz dünyada burası imtihan dünyası hepimiz birşeylerle sınanıyoruz hepimizin sorunları var Allah'ı suçlamaktan vazgeç
"Neden kendine inanmayanlara her şeyi veriyor"
Bu senin inanan halin mi?
Evet inandığım halim namazda kilsam oruçta tutsam Allah kendisine inanmayanlara herşeyi veriyor
Peki.
20 satıra bu kadar şirk'i sığdıran birine "peki" den başka bir şey denmez.
Bunun şirk ne alaksi var
Yuh ha. Allah a kibirli de, koca evreni ve içindekileri yaradana "benim derdimç taşıyamaz" de. Onu de bunu de. Allah senin sıra arkadaşın değil. Pazarlık yaparakta kulluk yapılmaz. Önce dinini öğren sonra inanmak istersen inan. Ama saçma sapan konuşup konuşup şuursuzca Allah a iftira atma.
3 yaşındaki filistinli çocuğun teslimiyeti yok sende, halâ şöyle inanıyorum, namaz kılıyorum, oruç tutuyorum diyorsun, Allan senin ticari alanın değil. Ben namaz kılayım versin, oruç tutayım versin. Bu nasıl inanç ya.
Daha yanıt vermicem. İyi geceler
Yani becereksizliğini dine yüklemek saçma dinsiz olsaydın kime ağlayacaktın
Ne beceriksizliği ya gecw gündüz çalışıyorum ona bakarsan haram yiyenlerde mutlu
Tamam da demekki doğru olmayan bir şeyler var seçtiğin meslek olabilir yaşadığın şehir yani bir çok neden olabilir her insanın hayatı çok iyi değil bende şu an çalışmıyorum ama en azından ufak bir ek gelir oluşturabildim kaldıki açık lise mezunuyum
Allah dert verdiyse sana seni ehlileştirsin diye Allah'a kolay günde şükretmek kolay kolay günde ettiğin gibi zor gündedede şükür edersen Allah sana müfakatını verecektir
bende 27 benimde işim gücüm yok dur bismillah şu an durumlar karışık ve herkes böyle emin ol.. çıkmadık candna ümit kesilmez isyan etmekte sonuç getirmez.. maalesef
Bismillah de nefes al güçlü ol
veriyo gayet iste
Allah yok takıl kafana göre
Var
@dhjkfsdj peki
Hala yaşıyorsun demikki
Derdin nedir