Kişilik & Karakter Karşı cinsin sizi psikolojik olarak yıkacağı en büyük hareketi nedir? uusluu Takip Et Master Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hadi yorumlar, kimin hangi yönü güçsüz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Karşı cinsin sizi psikolojik olarak yıkacağı en büyük hareketi nedir? Cevapla Nedir Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Aldatmak.. ya da dost gibi görünüp aslında 1 günde silebilecek kadar karaktersiz olması. 1 1 Yorumla uusluu +1 yıl Umarım böyle birine denk gelmezsin barış, senin saydığın gibi birine denk geldim çok üzüldüm biliyor musun? Hem de burdan biriydi, şimdi yok artık
Gizli Üye (25-29) +1 yıl dürüst olması ama aslında doğruları söylememesi sonra doğruları görmem 🙃 1 0 Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aldatılmak 1 1 Yorumla uusluu +1 yıl Umarım öyle bişey olmaz Yorumla
statüko Takip Et Master Yaş: 54 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Pasif agresif 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aldatmak.. ya da dost gibi görünüp aslında 1 günde silebilecek kadar karaktersiz olması.
Umarım böyle birine denk gelmezsin barış, senin saydığın gibi birine denk geldim çok üzüldüm biliyor musun? Hem de burdan biriydi, şimdi yok artık
dürüst olması ama aslında doğruları söylememesi sonra doğruları görmem 🙃
Aldatılmak
Umarım öyle bişey olmaz
Pasif agresif