Yaşadıklarımı düşünüyorum da başıma gelenler hep çok güzel olmamdan kaynaklı. Allah çirkin şansı versin cidden amin

Yaşadıklarımı düşünüyorum da başıma gelenler hep çok güzel olmamdan kaynaklı. Allah çirkin şansı versin cidden amin

Bir tane bilim adamı yer çekimi yasasına meydan okumuş. Demiş ki kim demiş yer çekimi var diye. Belki gök itimi vardır demiş. Güzel olduğum için şanssızım demek de ona benziyor.
Yeryüzünde yerli yabancı ismiyle ün salmış, kariyeriyle, zenginliğiyle ve güzelliğiyle milyonların sevgilisi olmuş güzel/yakışıklı insanların hepsi de gayet mutlu ve müreffeh bir hayat yaşıyor.
Jennifer Lopez'in başı dertte mi, Angelinanın başı dertte mi, Monica Beluccinin başı dertte mi? Hepsi de gayet rahat yaşıyorlar. Bunlar çirkin insanlar mı ne alakası var.
İnsanın başına kötü şeyler geliyorsa bunun güzel olup olmamakla bir ilgisi yok. Güzelliğin kendisi bir şanstır. Ama güzellikle talihli olmak arasında anlamlı bir korelasyon yoktur.
Bir insanın başına devamlı kötülük geliyorsa güzel olduğu için değildir. Rasyonellik ve sağduyudan uzak duygusal/dürtüsel kararlar alıp tercihler yaptığı içindir.
Çirkin şansı diye de bir şey yoktur. Yeryüzünde mutluluk ve refah içinde yaşayan insanlara bak. Çoğu güzel insanlardır. Ama onlar o mevkiye güzellikleriyle değil zekaları, yetenekleri ve çalışkanlıklarıyla en önemlisi yaptıkları işi severek değil sevdikleri işi yaparak gelmişlerdir.
Güzel olmak, pek çok avantajla birlikte bazı zorlukları da beraberinde getirebiliyor. İnsanlar bazen güzel insanlara farklı beklentiler ve önyargılarla yaklaşabiliyor. Bu durum da ne yazık ki istenmeyen deneyimlere yol açabiliyor Ancak unutma ki yaşadıkların seni daha güçlü ve dirençli yapıyor. Güzel olmanın yanında zekan, karakterin ve yeteneklerin de seni özel kılıyor. Kendine olan güvenini kaybetme. Her zorluğun ardından gelen başarı ve mutluluklar seni bekliyor Kendine inan ve kim olduğunla gurur duy. Güzellik geçici, ama içsel güç ve karakter kalıcıdır. Senin gibi güçlü ve güzel bir kadının karşısına çıkan her zorluğun üstesinden gelebileceğine inanıyorum. Her zaman en iyi versiyonunu yaşa ve hayatın sana sunduğu güzelliklerin tadını çıkar. Unutma, senin içindeki ışık her zaman parlamaya devam edecek.
Efsane cümle olsa da hayatta çirkin şansı diye bir şey var ve aptal şansı olduğuna inananlardanım. Buradaki çirkinlikten kasıt sadece tip fizik değil kalbi çirkinlerde bazen haketmediği kişi ve yerlerdeler onlara göre çok çok fazla olan. Hayat her zaman adil davranmıyor her durumda.
Benim hayatım hiç böyle değil. Gayet güzelim ve hayatım da gayet güzel. Olumlu düşünüyorum, olumsuzluklara da hiç takılmayıp gülüp geçiyorum.
Cevap
20Cevap
Allah başka dert vermesin güzel olmak da zor bu devirde.
Valla çok zor
Çirkinim şansım da yok. sjsjs

Tanışıyor musunuz 😂😂
Ben bunu sollar geçerim ahsjd
Güzellik olarak bilemem ama fikirleriniz yakın 😂😂
Ajsksks güzelliğin gerçekten bela olduğunum kanıtı
Eğer senin bu dediğin mantık doğruysa benim Brad Pitt olmam lazım ama yanına bile yaklaşamıyorum🤣🤣🤣
Demek ki çirkinler daha da şanssız oluyor neyse en azınsan güzelim
her şey güzellerin başına gelmez
rahat durmayanların başına ne gelirse gelir
Yoo ben rahat duruyorum
sen kadınsın
eğer kadın istemezse isterse dünya güzeli olsun hiç bir acı çekmez
güzellik başa bela değildir
''bela bir seçimdir''
Aynen öyle aşko bende aynı derde sahibim 💅🏻 fkfldldld
Geçmiş olsun yiaa
Tırnağım kırıldı ve hepsini kesip objelerimi silmek zorunda kaldım acilen biotine başlamam lazım 🥹
Neyse en azından hala güzelsin öyle düşün 😃
Çok şüküürrr
Benimde başıma çok garip şeyler geliyor. Güzel miyim acaba?😂
Muhtemelen djhdhj
Benim de başıma hep güzel şeyler gelir acaba çirkin miyim
Aşko senden güzel vibeı alıyorum demek ki her güzelin de başına kötü şeyler gelmiyor
Kış kış negolar kış kış
Şu egoistlik bu sitede bir sende var bir de bende. 🤣
Ben egoist değilim aynaya baktığımda neye baktığımın farkında bilinçli bir insanım sadece sjsks
çok hak verdim sana güzelin derdi çok olur 🥹
Of aşko yaa
sakin ol bebeğim 🥺
ne alakası var yahu. tırnağı kırılsa kıyameti koparacak kızlar için kuru fasulyenin yanında kütür kütür soğan yiyen kızları üzenler utansın ayıp ayıp :D
Allah veriyorsa çirkin şansı versin demişler ya.
Çirkin olup şanslı olmayı tercih ederdim cidden çirkin şansı diye bişey olduğuna inanıyorum.
Nazar değiyor o yüzden boşuna Allah çirkin şansı versin diye dememişler
Bugün de yine çok alçak gönüllüyüz 😂
Maalesef ki sjdjd
Ah be derdin çok büyük desene
Zor durumdayım hüğ
Herkesin saçını kısacık kesen kuaförler benim saçımı kesmeye kıyamıyor. Çirkinleşmek için gitsem muayeneden kovarlar
Shsjsks çirkinlerde şanssızız diyor. Ben güzel ama şanssız olmayı tercih ediyim en iyisi seni de yormayayım🙂↔️
Allah başka dert göstermesin.
Amin inşallah
Hdufyhr haklısın Alicecim
Sağ ol şekerim
Sen de sağol profiterolüm
Güzelin derdi çok olur
Öyle oluyormuş aşkom
Kahretsin ki güzeliz ondan. sdsds
Oysa iyi şeylerde geliyor basina
Allah bize çirkin şansı versin
Güzel olmak iyi olmak böyle yapıyor
Yaaa işte.. hayat zalım hayıt zalıımmm
Sdsfsfs dünyanın max adaleti işte
Güzelin şansı olmuyor
Ne yaşadın mesela
Söylenmesi
Tek suçum güzel olmak mı 🥺
Hahahahahaha
Bu ben sjdkd
Nazardan hep😅
Kem gözlere şiş
Şu ozguven kimsede yok 😂
Aynaya baktığımda neye baktığımın farkında olmam beni bilinçli bir insan yapar dkdkd
Güzellerin derdi çok olur napalımm...
Allah çirkin şansı versin
hiç sorma :D
Güzel olmak baya kolay len
Buna da şükür
Amin.
Bazen benimde oyle oluyor
Ne gibi şeyler mesala
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?