Güvenmek her anlamda güvenmek
- Sadakatine
- Sevgisine
- Sahiplenmesine
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güvenmek her anlamda güvenmek
Bence kadınlar genellikle güvene değil de para ve tipi olana gidiyorlar.. tabi ki de her kadın aynı değildir ama çoğu kadın böyledir.. kimse iyi olanı sevmez ya da gerçekten aşık olanı sevmezler.. her şey çıkar ilişkisine bakıyor bu zaman da maalesef
Evet kadınlar kendisine ilgi gösteren ve koruyan erkeklere daha fazla aşık oluyor. Bir yönden haklılar da. Balık baştan kokar misali. Baştan bunları yapmayan sonradan da yapmaz muhtemelen. En iyisi iyi tanımak iyi seçmek ondan sonra aşık olmak.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Her ilişkinin temelinde güven vardır. Güven olmazsa olmazdır.
İnsan güvene değil karaktere aşık olunur bence.
Teşekkürler.
Bunlarla beraber bide ilgi güzel yürekli anlayışlı ne kadar tartışma çıksa da hep sakinlikte karşılık veren değerli olduğumuzu hissetmek böyle bir kişiye aşk oluruz
Cevap
10Cevap
Bence kadin inanmak istiyor. Durusa, karaktere, sadakate ve bunun sonucunda guven olusuyor. Ask spontan gelisir, bir surec beklemez. Lakin gunumuzde iliskiler eskisi gibi icten olmayabiliyor. Cikar ve menfaatlar giriyor isin icine, her kadini bu kategoriye koyamam. Ama artik cogunluk bu mantikla hareket ediyor.
Kadınlar güvene aşık olsaydı yanlış kişilere kalplerini vermezdi o yüzden kadınlar kişilere aşık oluyor.
Bence güvene değil öyle kişilere aşık olanlar var ki
Bunlar geçerli olsa beni seven birisi olurdu demek ki geçerli değil
Kadınların güvenilmez erkeklere olan düşkünlüğünden sonra
Kadınlar huzur bulduğu yerleri severler
Uzun vadede dediğin gibi
Kadınlarda aşk ne arar
Güven ve sevgiye aşık olur
Şevkat e
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?