Kesinlikle yaaa insanın aklına bir çok fikir geliyor mesela stiç karakterli bir pasta içi de rengi gibi yabanmersinli ayy tamam hayalini çalıyorum kehejdhdjdj
Biraz yanımızdaki adam kocaman bir kedi balığı tutmuştu :( o sıra benimde kaplumbağam geldi. Bana üzülme seninki daha zor bir başarı demişti rezillik kdhdjddjjddk
Sorma ya birde ağladım ben adam ölür o dedi bir saat ağzından çıkarmaya uğraştım çıktı iğne. Yeniden olta attım bir başkası geldi ayy bu sefer üzülmek yerine canım bunlar diye düşündüm yaaa balık yemini niye yiyorsun yaaaa
Sonrasında sıkıntı olmadı ama jshejdjdjej bu oran ne kadar yüksek bilmiyorum ama adam hiç kaplumbağa tutan görmemiştim demişti hayatımda başarı sayarım bunu kshdjdbdjdnje
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Market açmak, sadece tatlı satan bir market.
Yaaa aşırı sevimli böyle üstünde tavşan ve küçük havuç süslemeleri olan kapkekler geldi aklıma 🥰
Evet değil miiii
Her şekil ve tadın bulunabildiği bir tatlıcı, çoook iyi olurdu
Kesinlikle yaaa insanın aklına bir çok fikir geliyor mesela stiç karakterli bir pasta içi de rengi gibi yabanmersinli ayy tamam hayalini çalıyorum kehejdhdjdj
Canım çekti, birsürü şey üretilebilir. Çok iyi olurdu beee
Ahh yanlış zamanda doğmuşuz. Aklıma şey geliyor bilmiyorum biliyor musun sihirli annem dizisindeki Betüş kafe 🤣 bana muhteşem gelirdi hep
Biliyorummm 😄
Çok özenirdim küçükken, hem çok huzurlu hissedersin gibi hem eğlenceli olur gibi. Hayaller işte
Aniden uyanıyoruz ve yıl 1990 ve 20 yaşındayız her şey rüyaymış 🤣🤣 çok istiyorum herşeyin bir kabus olmasını
Başında biri oluyor, başını okşuyor ve sana farklı bir isimde sesleniyor. "İyi misin canım kabus gördün sanırım " 🤧
Kardeşim ve annem varsa ben o zamana geri gidiyorum hepinize bol şans kdjdjdjjdjd
Yeni bir arkadaşımız aramızdan ayrıldı 😅
Bol şans 🎉
Sizin için zamanda daha geriye gidip malum kişileri bebekken çamdan aticam rahat olun o iş bende mendjdndndn
Sana bir liste vereyim zahmet olmazsa sen işi bitir gel 😄
İyi olurdu ama gerçekten
Death note bende rahat olun Türkiye'nin yagami si olucam jsjejdnndnd
Her Yagami'nin bir L'i vardır. Aman diyeyim dikkatli ol. Olmadı maske tak 😄
Haha asyalı makyajı ile başka bir kişi olurum herhalde 🤣 kadınlar çok iyi makyaj yapıyor ya ben anca bb krem -_-
Onlar başka bir dünyadan boş ver hiç kıyaslama bile 😅
Sana güveniyorum asker 🤧🫂
Balık tutmayı severım huzur verir
İleride deneyeceğim ben 2 su kaplumbağası 3 tanecik de balık tutmuştum skorum bu kadar.
Haha kıyamam. Ben denizde gölde heryerde avladım. Balıgın oldugu yerı bilmekte onemli tecrübe ettikçe öğreniyorsunn
Biraz yanımızdaki adam kocaman bir kedi balığı tutmuştu :( o sıra benimde kaplumbağam geldi. Bana üzülme seninki daha zor bir başarı demişti rezillik kdhdjddjjddk
Hahahahahahha ben olsam gulmekten ölürüm herhalde nasıbe bak ya kaplumbaga nedir😀😀
Sorma ya birde ağladım ben adam ölür o dedi bir saat ağzından çıkarmaya uğraştım çıktı iğne. Yeniden olta attım bir başkası geldi ayy bu sefer üzülmek yerine canım bunlar diye düşündüm yaaa balık yemini niye yiyorsun yaaaa
Sonrasında sıkıntı olmadı ama jshejdjdjej bu oran ne kadar yüksek bilmiyorum ama adam hiç kaplumbağa tutan görmemiştim demişti hayatımda başarı sayarım bunu kshdjdbdjdnje
Hahahahah valla guldurdun ya aklıma trafık kazasına karısan balık geldı sendede o nasip var😀😀
Tabı oda başarı bende gormedım
Amaçsız hayalim yok
Üzüldüm :(
Lan öyle değil😅 yani bütğn hayallerimin amacı var ya da amacı olan hayallerim var hep demek istedim😅
Biliyorum ama sürekli bir amacı varsa sıkıcıdır ona üzüldüm:(
Haydaa🚬🤦🏻♂️