Kişilik & Karakter Şiddet görmüş kızla sevgili olunur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Garip davranıyor, flört ediyoruz ama bana güvenmiyo gibi Güncellemeler+1 yıl Hey Güncellemeler+1 yıl .. Şiddet görmüş kızla sevgili olunur mu? Cevapla Flört Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Evet tabi ki de olurum 1 0 Yorumla
Siiroldum Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kızın bunu soran bi çocukla sevgili olup olmayacağı konu edilmeli 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Ama gerçekten garip davranıyor Yorumla Siiroldum +1 yıl Mesela Yorumla Soran +1 yıl Arabama bile binmedi mal gibi bekledim Yorumla Siiroldum +1 yıl Sen seviyor musun kizi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Siiroldum +1 yıl Zamana bırak bence kızın sana güvenmesi için Yorumla Soran +1 yıl Sıkıldım.. Yorumla Siiroldum +1 yıl Böyle kolay sıkılıyorsan yol ver kız da bağlanıp üzülmesin Yorumla Soran +1 yıl Yok seviyorum olmaz Yorumla
ridessoyaka Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl o kadar şeyden sonra sormal değilmi yanında ol güven verirsen güvenir 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl vereyim Yorumla ridessoyaka +1 yıl orasını sen bileceksin ama gerçekten güven duygusu zor kazanılan bir duygu heleki kaybedince temkinli yaklaşıyor çünkü aynı şeyleri yaşamakdan korkuyor belliki onu gerçekten etkilemiş umarımki aranız daha iyi olur Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet tabi ki de olurum
Kızın bunu soran bi çocukla sevgili olup olmayacağı konu edilmeli
Ama gerçekten garip davranıyor
Mesela
Arabama bile binmedi mal gibi bekledim
Sen seviyor musun kizi
Evet
Zamana bırak bence kızın sana güvenmesi için
Sıkıldım..
Böyle kolay sıkılıyorsan yol ver kız da bağlanıp üzülmesin
Yok seviyorum olmaz
o kadar şeyden sonra sormal değilmi yanında ol güven verirsen güvenir
Nasıl vereyim
orasını sen bileceksin ama gerçekten güven duygusu zor kazanılan bir duygu heleki kaybedince temkinli yaklaşıyor çünkü aynı şeyleri yaşamakdan korkuyor belliki onu gerçekten etkilemiş umarımki aranız daha iyi olur
Teşekkürler
Olma