Kişilik & Karakter Sesli söyleyemediğiniz ama içten içe emin olduğunuz bir şey yazar mısınız 🤗? Krazsier Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ailemden biri sapık biri narsist biri korkak biri de.. Yazamıyorum valla terapi gibi Sesli söyleyemediğiniz ama içten içe emin olduğunuz bir şey yazar mısınız 🤗? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. İnsanlar kötüdür maalesef.. sesli söylerim zaten her şeyi.. 1 0 Yorumla
Mlynr43 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Birlikte çalıştığım arkadaşın karaktersiz olduğu 1 8 Yorumla Krazsier +1 yıl Allah sabır versin Yorumla Mlynr43 +1 yıl Sorun ne biliyonmu adam normal bi adam olsa sıkıntı ama dindar olup da karaktersiz olması hain olması çok can sıkıcı Yorumla Krazsier +1 yıl Cahil ve dindar o zaman ya da göstermelik yapıyor Yorumla Mlynr43 +1 yıl Adam benimle ilk tanistigi gün hocam benim sana hiç kanım ısınmadı dedi ve defalarca müftü ile beraber kuyumu kazdı defalarca arkamdan vurdu Yorumla Krazsier +1 yıl Derdi neymiş de? Siz de hocasınız demek. Müftülüğü biliyorum Bi ara çalıştım. Ama benim ortamım da da torpil çok dönüyordu Yorumla Mlynr43 +1 yıl Derdini bilmiyorum söylemiyor Allah uzak etsin Yorumla Krazsier +1 yıl Amin siz doğru durmaya devam edin tuzak kuranların en hayırlısı Allahtır Yorumla Mlynr43 +1 yıl Allah onlara tuzak kurdu onlar düştü ben yükseliyorum elhamdülillah Yorumla
Empathetic95 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aklıma gelmedi şimdi böyle sorunca 😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İnsanlar kötüdür maalesef.. sesli söylerim zaten her şeyi..
Birlikte çalıştığım arkadaşın karaktersiz olduğu
Allah sabır versin
Sorun ne biliyonmu adam normal bi adam olsa sıkıntı ama dindar olup da karaktersiz olması hain olması çok can sıkıcı
Cahil ve dindar o zaman ya da göstermelik yapıyor
Adam benimle ilk tanistigi gün hocam benim sana hiç kanım ısınmadı dedi ve defalarca müftü ile beraber kuyumu kazdı defalarca arkamdan vurdu
Derdi neymiş de? Siz de hocasınız demek. Müftülüğü biliyorum Bi ara çalıştım. Ama benim ortamım da da torpil çok dönüyordu
Derdini bilmiyorum söylemiyor Allah uzak etsin
Amin siz doğru durmaya devam edin tuzak kuranların en hayırlısı Allahtır
Allah onlara tuzak kurdu onlar düştü ben yükseliyorum elhamdülillah
Aklıma gelmedi şimdi böyle sorunca 😅
Silivri sıcak olabilir
Bütün kadınlar mastürbasyon yapar