Kişilik & Karakter Haydi boş zamanlarınızı nasıl değerlendirmeyi tercih edersiniz? Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kimler neler yapıyor kime 8lham olacak görelim Güncellemeler+1 yıl Sohbet edecek kimsesi olmayan birinden selamlar. Haydi boş zamanlarınızı nasıl değerlendirmeyi tercih edersiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. film izlerim ben 0 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kendim için ertelediğim bir şey varsa onu yapmaya çalışırım. Daha çok dinlenmeyi tercih ederim. 0 2 Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Dinlenme zamanin varsa en güzelidir Yorumla YanlizligiSeven +1 yıl Evet.. Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Boş zamanım yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
film izlerim ben
Kendim için ertelediğim bir şey varsa onu yapmaya çalışırım. Daha çok dinlenmeyi tercih ederim.
Dinlenme zamanin varsa en güzelidir
Evet..
Boş zamanım yok