Kişilik & Karakter Size bir şans verilse neyi degistirmek isterdin? Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yolunda gitmeyen her şeyi değiştirirdim Güncellemeler+1 yıl ... Size bir şans verilse neyi degistirmek isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Ben her şeyi değiştirmek isterdim 1 0 Yorumla
ffatmaaaaaaaaaaaa Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl sanırım hiçbir şeyi. şu an şükürler olsun ki her şey yolunda rabbime ne kadar şükretsem azdır 1 0 Yorumla
jelibontasakli1 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Babamla annemin hiç evlenmemiş olmasını o zaman bende olmazdim 1 0 Yorumla
geceleriokuyan890 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayatımı değiştirmek isterdim ya da yolunda gitmeyen şeyleri değiştirirdim. 1 0 Yorumla
tugayyıldrm Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Değiştirilecek o kadar çok şey var ki hangisini yazsam 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Kuzen ve arkadaşının yaptıklarını 1 0 Yorumla
HÜSEYİN-SAMA Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aslında doğduğum ülkeyi değiştirsem yeterli. 1 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Geri dönüp evlenmek istemezdim 1 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 404 cevap paylaştı. Hiçbir şeyi değiştirmezdim 1 0 Yorumla
PratisyenHekim Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı. Beni imal ettikleri gece ikisininde ayri uyumasini 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Kendimi 1 0 Yorumla
prova Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 578 cevap paylaştı. okul hayatımı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben her şeyi değiştirmek isterdim
sanırım hiçbir şeyi. şu an şükürler olsun ki her şey yolunda rabbime ne kadar şükretsem azdır
Babamla annemin hiç evlenmemiş olmasını o zaman bende olmazdim
Hayatımı değiştirmek isterdim ya da yolunda gitmeyen şeyleri değiştirirdim.
Değiştirilecek o kadar çok şey var ki hangisini yazsam
Kuzen ve arkadaşının yaptıklarını
Aslında doğduğum ülkeyi değiştirsem yeterli.
Geri dönüp evlenmek istemezdim
Hiçbir şeyi değiştirmezdim
Beni imal ettikleri gece ikisininde ayri uyumasini
Kendimi
Çok iyimser olmak
Eski sevgilimin karaktersizliğini
okul hayatımı
İsraili ve yahudiyi ortadan kaldırırdım
Kaderimi
Mülakatı kaldırır dım
Ben önce boşanırım
ülkeyi