Aşık olduğum biri vardı platonik. Liseden. Onun kime aşık olup olmadığını bilmek istiyordum, direkt gidip kendisine de soramıyordum. Rüyada onun bi sınıf arkadaşıyla yazıştığımı (kızdı), onun bana onun aşık olduğu kişinin adını söylediğini gördüm. Uyanınca dedim rüya ya herhalde, kızın verdiği isimde birini de tanımıyordum zaten liseden. Boş bi rüya işte dedim geçtim. Kimseye de anlatmadım.
1 hafta falan sonra o kızla yazışma fırsatım oldu, halbuki kızla çok yakın değildim, o bana instagramdan yazmıştı başka bi konuda. Ama sınıf arkadaşına aşık olduğumu biliyordu. Dedim bununla yazışmışken bi de o şahısın kime aşık olduğunu da öğreneyim. Yazarken ellerim titriyordu. Rüyamda gördüğüm aynı kişiyle, aynı platformada, aynı konu hakkında konuştuk. Onun aşık olduğu kişinin ismi de rüyamda gördüğüm isimmiş...
Benim hiç bi rüyam gerçek olmadı, tek bu. Hala hatırlayınca bi garip geliyor.
Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Bak ben evet rüyalar gôrdüm ama anlamları doğru çıktı evde birşeyler olacak dendi muslukla uğraşıldı biri ölecek miras kavgası olacak hiç bir şey eskisi gibi olmucak ve gerçekten oldu düğünde bir şey olacak dendi ben dedim ki ne olacak meğer bir kavga var birde kuzenin arkadaşı yol kesti falan sonra biri sana yoğun duygular besliyor dendi oda kuzenmiş maalesef aslında bu yeni olarak 3 kişi öbürü o kadar sapık olmadığı halde sonra kuzenlerimin niyetini sezdim ki iki kuzeni de gördüm rüyada