Kişilik & Karakter Kendinizi en yalnız ve zor zamanda olduğunuzu hissetiğinizde ne yaparsınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kendimi aşırı gereksiz berbat bomboş hissediyorum Kendinizi en yalnız ve zor zamanda olduğunuzu hissetiğinizde ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Ben sigara içiyorum ve zamana bırakıyorum üzülünce 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. hiçbir şey yapmıyorum ki 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 835 cevap paylaştı. yanlız kalmak istrim 1 0 Yorumla
VincntVega Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl Bişey yapmam ne yabacam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Offffff Yorumla
buraks134 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 328 cevap paylaştı. Film izliyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl içerimmmm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben onuda yapamıyorum aq Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bir içiyorum var ya sabaha kadar devriliyorum müqqq Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben sigara içiyorum ve zamana bırakıyorum üzülünce
Zamanla geçer kendine gelmelisin
hiçbir şey yapmıyorum ki
Konuşmaya çalışırım hiç tanımadığım biriyle
yanlız kalmak istrim
Bişey yapmam ne yabacam
Offffff
Müzik dinlerim
Öyle bir şey yok