Kişilik & Karakter Hayallerimizin peşinden koştunuz mu? özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Var bir hayalimiz evet ama koşmuyorum duruyorum sadece? Hayallerimizin peşinden koştunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Ben her zaman hayallerimin peşinden koşuyorum hiç bir zaman da vaz geçmiyorum bundan.. bir gün olur diyorum :) 1 0 Yorumla
turgayatacan Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aklımda olan her hayalimi gerçekleştirme fırsatını yakaladım biri hariç oda bekleyebilir 1 4 Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Kim o biri ki Yorumla turgayatacan +1 yıl Motosiklet alıp kadranin sonunu görmek Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Güzelmiş kawasaki olsun ama Yorumla turgayatacan +1 yıl Marka model fark etmiyor 300 görmesi yeterli kavak ordu yolunda denemesini yapacam Yorumla
pembikellerr Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Hayallerimin peşinden koşucam ama yaşım geçkin tempolu yürüyorum 😂 2 1 Yorumla Hakankadinhastasi488 +1 yıl @pembikellerr 31 yas.. ıcın gecmıs senın.. yasama hevesın kalmadımı hıc Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet koştum ve şu an koşmaya devam ediyorum başarmam için tek gereken şey zaman 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Hep koşuyorum. Bazen daha iyisini başarıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yokki hayalim senin var mı teyze 0 2 Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Teyze diyende genç olsa bari belkide sen nenesindir benim yanimda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl I'm sorry Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben her zaman hayallerimin peşinden koşuyorum hiç bir zaman da vaz geçmiyorum bundan.. bir gün olur diyorum :)
Aklımda olan her hayalimi gerçekleştirme fırsatını yakaladım biri hariç oda bekleyebilir
Kim o biri ki
Motosiklet alıp kadranin sonunu görmek
Güzelmiş kawasaki olsun ama
Marka model fark etmiyor 300 görmesi yeterli kavak ordu yolunda denemesini yapacam
Hayallerimin peşinden koşucam ama yaşım geçkin tempolu yürüyorum 😂
@pembikellerr 31 yas.. ıcın gecmıs senın.. yasama hevesın kalmadımı hıc
Evet koştum ve şu an koşmaya devam ediyorum başarmam için tek gereken şey zaman
Koştum, koşuyorum, koşarım da.
Hep koşuyorum. Bazen daha iyisini başarıyorum
Evet koşuyorum hala
Yokki hayalim senin var mı teyze
Teyze diyende genç olsa bari belkide sen nenesindir benim yanimda
I'm sorry
Koşuyorum❤
Depar atıyom