30 a kadar evlendin evlendin sonra zamanın geçer evlenmek zorlaşır tursun kurulur yok bilmem ne gibi şeyler duyuyorum yok boyu da şu olsun kilosu bu olsun ten rengi şu saçı bu gozu bu erkek beyni nasıl işliyor acaba siz hayat arkadaşı yerine kendinize esya mi seçiyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben olgun kadınla evlenmek isterdim kendimden büyük olmalı.. küçük kızlarla anlaşamadığım için.. herkesin kendi seçimidir
Bebeksi yüzlü mod yasitin birileri olsun bari ya olgun kadınlarla da anlaşamassin bence
Yaşıtlarım çok ergen gibi maalesef. teşekkürler
2000 lilerin nesi ergen gibi acaba🤦🏻♀️ bence hep değişik tiplere denk gelmişsin
Bence kadinlar yasa daha takintili
Değil bence bak eserle berfu ya arada 11 yaş var bence igrenc bu kadar fark en fazla 3 yaş olmalı
Haklisin 3 4 yas normall ama senin kac yas
24
Guzelmiss yakismakta onemli ama tip olarak birbirine
zengin koca arayan kişilere ne diyoruz o zaman 🤣😂
Onlar avcı dolandırıcılık yapiyolar yasal yollardan ve ayirt edilebiliyolar zaten sürekli birseyler isterler
O zaman biz bu konuya şu şekilde diyebilir miyiz hem erkekte hem kızda çürük elmalar vardır Kimisi zengin koca veya varlıklı erkek ister Kimisi de benim isteklerim ve Arzularım doğrultusunda bir insan olsun ister
Evet böylelerini görünce direk kaçıyorum zaten bi de biri anlatti evlenmek niyetinde olan biri varmis neymis hevesi kursaginda kaldi diyo buna asik bi kizla bulusmus ta bu adim atmiyormus yaziklar olsun yani ya
Artık buna ekonomik sıkıntılar mı dersin yoksa Baba evindeki sıkıntıları mı dersin bilmiyorum ama kız olan zengin koca istiyor ki rahata ersin Mutlu olsun veya zorluk çekmesin ama erkek de istediği özelliklerde bir kız olsun istiyor ki eve geldiğinde mutlu olsun Her şey karşılıklı artık Herkes menfaat peşinde
Artık kimse kalbim bunu seçti demiyor mu sevmeyi de mi bıraktılar ya 🫤 niye hersey böyle oldu
Artık herkes şu şekilde seviyor beni seversen sana iyi bakarım zengin olurum ya da şöyle düşünebilirsin aslında Eğer ben zenginsem sen beni her türlü seversin Eğer ben fakirsem beni etkilemeye çalışırım
Aslında böyle birşeyde yok biriyle taniscak oluyorum kendini tanitir misin diyom bana basliyo mal varligi saymaya ya kendini merak etmiştim napcam ben senin neyin olduğunu insanlar artık sadece paraya değer verdiğinden unutmuslar bile kendilerinden bahsetmeyi böyle biri direk eleniyo kafamda parasını çıkarınca hiç kalan biri demek ki kendini tanıt deyince aklina başka seyler saymak gelmiyo çünkü muhabbeti çekilmez
Bana birçok kez kendini tanıt Sen kimsin diye soranlara hiçbir zaman ne mal varlığımı ne de kendimi hiçbir zaman tanıtmadım her zaman herkese ben kendimi tanıtamam Ben seninle arkadaş olurum Sen kendin beni tanırsın iyi huylarımı kötü huylarımı Sen kendin görürsün Yoksa hiçbir zaman kimse Ben alkoluyum ben kumarbazım demez Herkes kötü alışkanlıklarını söylemez herkes iyi olduğunu söyler ve ben senin gözüne yalancı bir konumuna düşmek istemiyorum diye cevap veriyorum
Keşke yaşıt olsaydik kafa dengi birine benziyon arkadas olabilirdik
bayanların yaşı erkeğin yaşı sorulmaz derler istersen sana maaşımı söyleyebilirim 😂🤣🤣😂
45 ustuymussun ondan kuşak farkindan arkadaslik pek mumkun değil olsundu 😄 maasini merak edenlere söyle ya emekli maasi ne kadardı
buradaki yasim gerçek değil be 😊😊😊 maaşımı söylerim derken ben sana maaşımı söylersem sende yaşını söyler misib anlamında dedim 😊😂🤣😂
24 um direk sorsana ya kafam hata verdi shwjxjs
😂🤣😂🤣😂 aramızda 4 yas var 😂🤣😂 direkt herkes sorar qma kadına yas sorulması ayıptır o yüzden espri şaka karışık empati ve sempati ile karışık sormak en güzeli 😂🤣😂
Niye ayıp olsun ki 🤔
Biz buna eğitim ve Nezaket centilmenlik diyoruz aslında çoğu insan Farklı yaklaştığı için günümüzdeki eğitim seviyesi ve nezaket seviyesi karşı tarafa verildiği zaman karşı tarafı sıkboğaz ediyor
Yuruyen adabı muaşeret 🙂 bayıldım
🤣😂🤣😂🤣şımartıyorsun beni 🥰🥰🥰
😄😄
Ben şimdi nasıl sana mesaj atacağım Ya da sen nasıl bana mesaj atacaksın🤔🤔🤦♂️😂🤣
Gizliden çıkarsan 😄
Işte Zaten sorun da burada başlıyor Ben çıkmasını bilmiyorum çünkü ben mobilden giriyorum bilgisayardan girmiş olsaydım çıkardım O yüzden bu seferlik sen gizliden çık ben yazayım sana olur mu😂🤣🤔
Kendi sorunda gizliden cikmak diye birsey yok mobilde de gizden cikarsin gizli uye ilk yorumunda sağda uc noktadan cikabilirsin
oldu mu
Oldu