Böyle durumda kahvemi alıp düşünmek veya herhangi biriyle dertleşmek bana iyi geliyor.
Sizler ne yapıyorsunuz?
Sizler ne yapıyorsunuz?
Kur'an okurum. Normalde de okuyorum, ancak ruhuma en iyi gelen şey olduğu için böyle dönemlerde oturur saatlerce okurum / yorumlayarak.
Dua ederim...
Ney üflerim...
Ama yapı olarak kimsemile dertleşmem. Öyle de pis tarafım vardır 😀 bu yönümü bilmeyenler (arada benim de hüzünlü - umutsuz - mutsuz olabileceğimi) hep senin çok güzel enerjin var derler. Yansıtmam çünkü kimseye :)
Ancak bende öyle günlerce melankoli takılmam, 3-5 saat sürer :)
Çok güzel ifade etmişsiniz. Bende dine yönelmek istiyorum, inançsiz yaşıyordum bir süredir ama çok boşluğa düştüm
@Nergis_69 inşallah nasip olur güzel kardeşim. Olur tabii ha neden olmasın :) mealinden başla okumaya, düşüne düşüne anlaya anlaya oku. Sindire sindire. Bazı yerler de çeviri hatası / daha doğrusu çevirmen yorumu kaynaklı şeyler bulabilirsin. Aklına yatmayanı mutlaka araştır. Mealler %90 anlamını taşısa da %10 ihtimalen bile bazı yerlerde çevirmen yorumundan dolayı sorunlu olabiliyor, onlara bakım da sakın ha soğuma. Bizzat araştır. Düşüne düşüne ilerlersen emin ol anlamı sende bulursun. 22 yaşından beri hem arapça hem türkçe okurum biter döner yine okurum. Bana iyi gelir. Ömrün güzelliklerle geçsin dilerim ☺️
Filtresiz tuborg içiyorum.
Sabah yataktan sigarayla uyanıyorum.
Bajenleri tekila içiyorum limonu yerken diyorumki saten olecegiz amann.
Ve diyorumki bu dunya beni degistirmeyecek kanmayacagim. saz getirin diyorum arkadaslar saz. Djdhdhshs
Uzun süre yalnız kalmanın ödülü nedir biliyomusun? Çok daha güçlü olmak. Ben isteyince eğlenirim isteyince şiir yazarım isteyince saz çalarım.
Merak etme özgüvensizlikten telef olan bir tip değilim, bunu servetim yaptığım insanlar bilir.
Ama bazende bir duruş sergilemek adına dünya derdini bu kadar önemseyip. kendini zedelememek lazım.
Bana göre öyle :)
Cevap
6Cevap
Ben sigara içiyorum ve ağlarım bazen de
Ağlamak iyi gelir
Ben uyuyorum olabildiğince aşırı derecede ölmüşçesine uyuyorum 😀😀😀
Bende öyle yapıyorum birini bulabilirsem
Kitap okurum
Aslın da senin hislerin doğru direkt yaşıyorsun duyguyu... ben duygularımdan kaçarım yüzleşmek korkutur o yüzden
Telefona sarıyorum.
Boş boş düşünüp duruyorum
sigsra içiyorum
Ağlıyorum
Alkol
Ne yapayım asosyalim piskolojim çok ta yerinde değil daha 2 ay öncesine kadar intihar düşüncesi ile boğuşuyordum 8 senedir ailem yok 5 senedir manita yok yaşadığım hayattan zerre zevk almıyorum. Canım sıkıldığında gece uykusundan uyandırıp konuşabiliceğim kadar samimiyetine güvendiğim kimsem yok
Al daha dün ağlama nöbeti geçirdim gece gece bu akşam ne olur ne olmaz diye iş çıkışı viski aldım attım dolaba
Beni en azından ağlatıyor ve sakinleşiyorum sonrasında
26 sen?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?