Kişilik & Karakter Uzun bir günün ardından rahatlama yolun nedir ? RüzgarEfeBzkurt Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Uzun bir günün ardından rahatlama yolun nedir? Güncellemeler+1 yıl Uzun bir günün ardından rahatlama yolun nedir? Uzun bir günün ardından rahatlama yolun nedir ? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Sigara içmek 0 1 Yorumla RüzgarEfeBzkurt +1 yıl kullanmıyorum ki
geceleriokuyan890 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Benim genellikle müzik dinlemek olur özellikle düzenli çalışıp dersimi bitirdiğim zaman kulaklığı takip sesi sonuna kadar verip müzik dinlerim böylelikle motivede etmiş olurum kendimi 😂😂 0 0 Yorumla
ffatmaaaaaaaaaaaa Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl kendimi sevgilimin kollarına bırakmak 😍😍 bunu yazarken bile rahatladım 0 0 Yorumla
areyoubeatrix Takip Et Xper 3 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Yatıp yt den video izlemek 0 2 Yorumla RüzgarEfeBzkurt +1 yıl cok sıradan Yorumla areyoubeatrix +1 yıl Yorulduktan sonra da sıradanlığa bakacak değilim ya Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Ilık suyla duş sonra uyku 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kahve keyfi yapmak 0 0 Yorumla
Kimolimon Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Çay,, kabak çekirdeği ve güzel bir dizi 0 2 Yorumla RüzgarEfeBzkurt +1 yıl en cok hangi diziyi sevdin bu güne kadar Yorumla Kimolimon +1 yıl Yasak elma 🍎 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Duş alıp uzanmak 0 1 Yorumla RüzgarEfeBzkurt +1 yıl evet her zaman işe yarar ama klasik bu Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Uyumak 0 1 Yorumla RüzgarEfeBzkurt +1 yıl hiç uykum yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sigara içmek
kullanmıyorum ki
Benim genellikle müzik dinlemek olur özellikle düzenli çalışıp dersimi bitirdiğim zaman kulaklığı takip sesi sonuna kadar verip müzik dinlerim böylelikle motivede etmiş olurum kendimi 😂😂
kendimi sevgilimin kollarına bırakmak 😍😍 bunu yazarken bile rahatladım
Yatıp yt den video izlemek
cok sıradan
Yorulduktan sonra da sıradanlığa bakacak değilim ya
Ilık suyla duş sonra uyku
Kahve keyfi yapmak
Erken uyumak.
Çay,, kabak çekirdeği ve güzel bir dizi
en cok hangi diziyi sevdin bu güne kadar
Yasak elma 🍎
Duş alıp uzanmak
evet her zaman işe yarar ama klasik bu