En sevmediğim insan tipi.
Bir şeyler olduğu halde bunu saklayan ketum kişiye karşı nasıl bir tavır alınmalı?

En sevmediğim insan tipi.
Bir şeyler olduğu halde bunu saklayan ketum kişiye karşı nasıl bir tavır alınmalı?
Neyi sakladığına göre değişir.. eğer çok çok özel bir şeyse beni ilgilendirmiyorsa tabi ki de saygı duyarım ama benimle ilgili konuyu sakladıysa iletişimi keserim. sevgilimle zaten özelimiz olmaz her şeyi biliriz
Alttan alttan sende tavrını belli edeceksin durumu eğer devam ederse Bi anda hayatından çıkar ama ortamında dur bak bakalım ne oluyor o içindeki çirkefi bir dışarı atmaya çalışmalar gerisinde yapılacak olan belli (senin hakkında olan bir durum veya sana karşı olan bir tutumu hakkında gizliyorsa bir mesele ile bu yapılmalı)
Konuya bağlı mesela karşındaki kişi hata yapmıştır kavga etmemek için saklarsa sıkıntı. Bir daha güvenmeyeceğim insan tipidir, genelde cok cabuk fark ediyorum denk geldiği zaman sorgularım gizlemek icin yalana devam ediyorsa bir daha muhatap olmam.
En temizi. Zaten en başta her şeyi söyleseler, bir sıkıntı olmayacak.
Ya da karşındaki kişinin üzüleceği veya hoşuna gitmeyeceği şeyi yapmasan saklamaya da gerek kalmaz değil mi
En başında onu düşünmesi gerekir elbette ama işte hadi oldu da yaptın, söyle yav. En azından arkandan dürüst desinler.
Korkaklar yalan söyler 😂
Bazı insanlar anlatmayı sevmez. Veya içinde tutup tutup aylar sonra anlatır. Evet, sevdiğin birinin anlatmasını istersin ama insanlar için bazen dışa vurmak zor olabiliyor.
Herkesin kendi tercihi elbette ama mesela ben de, benden saklı ve gizli tutulan bir şeyi sevmiyorum. Anlatsa çok güzel konuşur, çözüm bulurum vs. yani. Anlatılmayınca sinirlerim tepeme atıyor. Hadi başkası hakkında falan gibi şeyler değil de, daha özel mesela. İlişkiler ve arkadaşlarımla aramda olan bir şey diyeyim. :D
Cevap
1Cevap
Ben sırf bunun olmaması için alakasız yerde alakasız deyelrden bahsederim sırf önceden nasıl biri olduğumu idrak edebilsin diye sonradan bana söylemedin böyle değildi vs demesin diye söylerim önceden.
Lakin şöyle bir durum var ben fazla açıkladığım için insanlar benden sıkılıyormuş 🙄 ben doğru olayım ben kafa da soru işareti bırakmayayım kim ne yapıyorsa yapsin umrumda değil.
Eninde sonunda konusu çıkıyor çok fazla üzerinde durmuyorum
Hangi konu ile ilgili olduğuna bağlı. Benimle ilgili ise eğer öğrenmek isterim. Kendisi ile ilgili ise saygı duyarım.
Neyi sakladigiyla ve neden sakladigiyla baglantili. Anlamaya calismak lazim. Herkesin kendince hakli sebepleri var.
Ondan uzaklaşırım. Bana güvenmediği hissine kapılıyorum böyle durumlarda. Bana güvenmeyen hayatımda olmamalı.
Allah önüme çıkartıyor sakladıklarını sonrasında izliyorum...
Umursamazdan gel eğer o konuyla ilgili ilgili bir sorun yaşarsa bilmiyordum söylemedin de
Sinsi davranırım bütün aklımı kullanırım sırrı çıkartırım
Bir kere al karşına ciddi ciddi sor. Söylemiyorsa banane de geç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?