Özellik , Karakter , Kişilik veya yetenek adının önemi yok bir insanda erkek ya da kadın farketmeksizin şu olmalı dediğiniz şey ne olurdu?

Özellik , Karakter , Kişilik veya yetenek adının önemi yok bir insanda erkek ya da kadın farketmeksizin şu olmalı dediğiniz şey ne olurdu?

Benim için bir insanda mutlak olması gereken donanımlar ilk olarak" merhamet duygusu "çok olması lazım. Merhamet insanlara en çok yakışandır. Bir hayvana, bitkeye çocuklara merhamet göstermek çok önemli. Benim için çok önemli merhametten Sonra "Empati" Kendinin yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma. Birinin kalbini kırdığın zaman onu düşünebilme yetisi. Sonra "Saygı"ailesine ve toplumsal kurallara saygılı ve bireysel farklılıklara saygı duyması gerekir. Laf taşımaması gerekiyor. Bazen insanlar çıkımıza düşebiliyor ve güvenip bir sıkıntısını anlatabiliyor o an. Laf taşımaması gerekiyor. Arkadaşının yanında, iyi günde değil, kötü günde de onun yanında olması. Onun sırrını saklayıp ona yardımcı olması gerekiyor.
Cevap
6Cevap
Bence karakter olması gerekiyor..
Rtx 4090 ve son nesil işlemci
Vicdanlı olmalı
Empati ve sempati
Karşılaştığı problemlere çözüm üretebilmeli.
Şaka yapınca şaka yaptım demek zorunda bırakmaması
mantık ve çözüm odaklı olmak
karakter
Karakter kişilik
Vefa
Zeka.
Zeka.
ozguven
Temiz kalplilik.
Çubuk
Para
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?