Kişilik & Karakter Hangi duygunun ötesine gittin? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Gerçek Özgürlük Saf Sevgide kaybolmaksa, Özgürüz ikimizde … Hangi duygunun ötesine gittin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Her duyguyu dozunda yaşarım.. ama bazı duyguların da aşırı ötesine geçtim.. 1 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Her duyguyu dozunda yaşamaya çalışıyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yanlışlar konsunda ya da ben öyle düşünüyorum duygularda bazen sınır tanımıyorum hataları ve yanlışlarda ileri gidebiliyorum öyle işte 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Deliliğin dağlarında yaşıyorum. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Aşk meşk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Her duyguyu dozunda yaşarım.. ama bazı duyguların da aşırı ötesine geçtim..
Her duyguyu dozunda yaşamaya çalışıyorum.
yanlışlar konsunda ya da ben öyle düşünüyorum duygularda bazen sınır tanımıyorum hataları ve yanlışlarda ileri gidebiliyorum öyle işte
Deliliğin dağlarında yaşıyorum.
Öteye falan gittiğim yok
Saf sevgi
Umutsuzluğun
Aşk meşk
Karamsarlık
Seks fantezisinin