Kişilik & Karakter Beyin/zihin nasıl dinlendirilir? Ayhan67 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yenilenmek ve dinlenmiş hissetmek beyinde, zihinde daha çok düşünmeye mi, olabildiğince düşünmekten uzaklaşmaya mı, yoksa alabildiğine farklı düşünceler yaşamaya mı bağlı olabilir? Beyin/zihin nasıl dinlendirilir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Uyuyarak.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benimle uğraşmasan güzel güzel dinlenecek zihnin rahat durmuyosun 😅 0 1 Yorumla Ayhan67 +1 yıl Tanıyamadım?
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Kitap okumak müzik dinlemek olabilir 1 0 Yorumla
illyada_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 408 cevap paylaştı. Uykuyla 2 0 Yorumla
MsBetty Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Uyumak iyi gelir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Uyuyarak..
Benimle uğraşmasan güzel güzel dinlenecek zihnin rahat durmuyosun 😅
Tanıyamadım?
Kitap okumak müzik dinlemek olabilir
Uykuyla
Uyuyarak
Uyumak iyi gelir
Soğuk duş alarak