Ben bu konuda çok muzdaribim merak edenim hiç olmadı ne varlığımdan nede sessizliğimden boşverdim bende herkesi? 

Bir dostum var allah yokluğunu göstermesin canım ne zaman sıkılsa ulaşılmak istemesem gelip beni buluyor
NE güzel yaa hiç öyle bir dostum olmadı benim o yüzden kendimi yalnızlığa ittim
Vaktiyle bende çok yalnız kaldım yalnız hissettim neyse ki kadim dostum sayesinde hayata yeniden tutundum diyebilirim
Ben hep yalnızım yıllardır dost sandıklarım da sahteymis
İnsan, bazen etrafında ki insanları tanımak için bazı olaylar yaşaması gerekli. Sanırım sizde buna benzer tecrübeler edindiniz. Neler yaşadınız bilemem velakin her şey yaşandı ve bitti geçmişe takılı kalmayın, geleceğe odaklanın.
Ve inanın sizi beni artık yalnızlık korkutamaz, çünkü biz en dibi gördük.
maalesef gördük en dibi takılı kalmıyorum yokediyorum herkesi
En doğru hareketi yapıyorsunuz. Velakin bunu yaparken etrafınızda size değer veren insanları görerek yapın Ve bazen ansızın hayatınıza giren bir kişi en kıymetliniz olabilir
Etrafımda değer veren insanları gorsemde yine beni görmüyor ki yapacak bişe kalmıyor banada
Aslında Yapacak olduğunuz pek çok şey var fakat bunun için sizin harekete geçmeniz gerekir.
Yorgunum herşeye hiç mecalim kalmadı
Yorgunluğunu dinlemek isterim. Tabii sizde isterseniz.
Teşekkür ederim konuşmak beni dahada yıpratıyor ben sessizliğime gideyim yine
Hımm.. Peki o halde. Fakat dost tavsiyesi hatıralar acı da olsa paylaştıkça etkisi azalır. Ve naçizane tavsiyem tebessüm etmeyi unutmayın 😊
Merhabalar, nasılsınız?
Teşekkür ederim iyiyim siz nasılsınız
Teşekkür ederim, Çok şükür iyiyim.
Neler yapıyorsunuz?
Bahçedeyim
Bahçe?
Bahçe evet
Hobi bahçesi gibi mi
Bahçeli evim var ve ben evimin bahçesinde geziyorum meyve ağaçlarım var doğayla iç içeyim yani
Ooo hayat size güzelmiş.. Benim ne yazık ki öyle bir şansım yok. Haftasonu gelince soluğu yakın bölge de ki ormanda alıyorum😊
Evimin önünden çay da akıyor su sesi balkonumdan izliyorum devamli en sevdigim şey su ve doğa
Doğa ile iç içe olmak güzel şeydir insana derdini unutturuyor. Ben mesela karadenizliyim sene de hiç yoksa 5 defa rahat giderim
Bende Karadenizliyim
Ya öyle mi?
Neresinden peki
Samsunluyum
Bende giresunluyum
3 saatlik samsuna
Normal 3 saat benim gidişim 2 saat falan 🙃
Normali doğru olanı zaten ışıklar yüzünden hız yapamıyorsun şipşak çekiyor orduda hemen
Geçen yıl acil işim vardı trafikte pek yoktu basa bas gitmiştim tabii cezalar yağmur gibi yağmıştı
Annem sağolsun ba gersi fos
Cevap
10Cevap
Evet var merak edenim. Hem ailem olsun hem de değer verdiğim insanlar var çok şükür
Kimseyle 3 günden fazla vakit gecirmiyorum.
Ölsem kokana kadar anlasilmaz.
Insan kendini unutuyor kaldi ki baskalari hatirlasin
Evet var çok şükür bi huzur vermezler 🤣
aynen merak ediyorsa bir sevgi belirtisi vardır
Oluyor bazen
Var.
Haber alamadığı zaman meraklanan insanlar var..
Evet var 🙏
evet var
Yalnızca ailem.
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar