Kişilik & Karakter Pisman olmasini istediginiz biri oldu mu? hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben o kafada olmadim Güncellemeler+1 yıl Soru guzel değil mi Güncellemeler+1 yıl Kil içinde lahana turşusu Pisman olmasini istediginiz biri oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet çok oldu öyle kişiler 0 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 659 cevap paylaştı. Yok ya bi de pişman olduktan sonra uğraşamam ne halleri varsa görsünler 😄 0 12 Yorumla hharharis +1 yıl Buda farklı bir ozguven sekli begendim Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Bence de güzel bir şey 😄 Yorumla hharharis +1 yıl Nerden geliyor bu ozguven Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Bu özgüven değil aslında. Sadece bu dünya etme bulma dünyası. Elbet pişman olacaktır. O yüzden özellikle kimsenin pişman olmasını istemedim, kafaya da takmadım. Durduk yere zamanımı harcayamam o kadar yani. Yorumla hharharis +1 yıl Yetkili bir kadın gibi konuştun, meslek halk ile ilişkiler mi Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Yok kpss öğrencisiyim 😄 Yorumla hharharis +1 yıl Kazan artık o kpss yeter artikinnn Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Ya 86 alsam garanti atanırım da alamıyorum napayım yani 🤣 Yorumla hharharis +1 yıl 2015 mezunuyum Bende gircem bidakine Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Hayırlısı olsun inşallah güzel bir sonuç alırsın Yorumla hharharis +1 yıl Amin sende daha çok dikkatini ver testlere Yorumla isimsizkralicee +1 yıl İnşallah bakalım Yorumla
Zeynoswe Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Olduu hatta günlerce dua ettim bunun için pişman olsun bana mesaj atsın diye 0 11 Yorumla hharharis +1 yıl Ee sonra Yorumla Zeynoswe +1 yıl Sonrası daha dün gece 4 te yazmış sabah gördüm çok şükür dualarım kabul oldu çok şükür Allah'ıma Yorumla hharharis +1 yıl Allahin sevdiği kulsun sen , peki sen napicaksin yazana Yorumla Zeynoswe +1 yıl Soğuk konuştum oda farkedip konuşmayı bitirdi dfmdkdkdkd Yorumla hharharis +1 yıl Isınmayı dusunuyirmusun Yorumla Zeynoswe +1 yıl Düşünmüyorum kalbimi çok kırdı çünkü Yorumla hharharis +1 yıl Çok kırılmak, nasil anlatsana Yorumla Zeynoswe +1 yıl Burcun ne Yorumla hharharis +1 yıl Bende bogayim Yorumla Zeynoswe +1 yıl Ayy çocuğun boğa olduğunu nerden anladın Yorumla hharharis +1 yıl Boyle şeyleri cekiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet çok oldu öyle kişiler
Yok ya bi de pişman olduktan sonra uğraşamam ne halleri varsa görsünler 😄
Buda farklı bir ozguven sekli begendim
Bence de güzel bir şey 😄
Nerden geliyor bu ozguven
Bu özgüven değil aslında. Sadece bu dünya etme bulma dünyası. Elbet pişman olacaktır. O yüzden özellikle kimsenin pişman olmasını istemedim, kafaya da takmadım. Durduk yere zamanımı harcayamam o kadar yani.
Yetkili bir kadın gibi konuştun, meslek halk ile ilişkiler mi
Yok kpss öğrencisiyim 😄
Kazan artık o kpss yeter artikinnn
Ya 86 alsam garanti atanırım da alamıyorum napayım yani 🤣
2015 mezunuyum Bende gircem bidakine
Hayırlısı olsun inşallah güzel bir sonuç alırsın
Amin sende daha çok dikkatini ver testlere
İnşallah bakalım
Olduu hatta günlerce dua ettim bunun için pişman olsun bana mesaj atsın diye
Ee sonra
Sonrası daha dün gece 4 te yazmış sabah gördüm çok şükür dualarım kabul oldu çok şükür Allah'ıma
Allahin sevdiği kulsun sen , peki sen napicaksin yazana
Soğuk konuştum oda farkedip konuşmayı bitirdi dfmdkdkdkd
Isınmayı dusunuyirmusun
Düşünmüyorum kalbimi çok kırdı çünkü
Çok kırılmak, nasil anlatsana
Burcun ne
Bende bogayim
Ayy çocuğun boğa olduğunu nerden anladın
Boyle şeyleri cekiyorum