Kaçmak istediğin yerle varmak istediğin yer hep aynı nokta çıkıyorsa bu ne demektir?

Kaçmak istediğin yerle varmak istediğin yer hep aynı nokta çıkıyorsa bu ne demektir?
Kaçmak istediğin yerle varmak istediğin yerin aynı olması, genellikle kişinin içinde bulunduğu durumdan kaçmaya çalışırken aslında kendi iç dünyasına, kendi özüne ve gerçek isteklerine döndüğünü gösterir.
Kişi, dışarıdan kaçtığını düşünürken, aslında kendi iç dünyasına dönerek kendini daha iyi tanıma ve kabul etme sürecine girmektedir, beklentiler veya başkalarının arzularından kaçarken, kendi özüne, kendi gerçek isteklerine ulaşmaya çalışmaktadır.
Bu durum, kişinin ruhsal gelişim sürecinde olduğunu, kendi iç gerçekliğini keşfetmeye başladığını gösterebilir. Kişi, dışarıya kaçtığını düşünürken, aslında kendi iç dünyasının sınırlarına ulaştığını fark etmektedir. Kaçışın anlamsız olduğunu anlayarak, kendi özüne dönmektedir.
Bu durum, kişinin kendini daha iyi anlaması ve gerçek isteklerine kavuşması için bir fırsat sunabilir.
Kaçıyorum iyi olmanın yetmediği o yerlerden
Karartan içimi kopkoyu renklerden
Boşuna kaçmamak gerek demektir 🤣
Cevap
12Cevap
Tutarlısın demektir.
Bu nasıl bi tutarsızlık hjk
Ne senle yaşanıyor ne de sensiz oluyor Müslüm Gürses şarkısıyla aynı şeye işarettir.
Hala kendini ariyorken olmaktan korktuğun yerde misin? Kaçamıyorsun demektir
dünyanın b*ktan düzeninin, nereye gidersen git yine kucağıma oturacaksın deme şeklidir.
Toksiklik geldi ilk aklıma
Kadere bağlıyorum ben bunu
Orada olmanın sana iyi geleceği düşüncesi.
Ne seninle ne sensiz gibi bişey bu
Hedefe hızlı gitmek olur
Kürkçü dükkanında tezgahtar olabilirsin.
Fiziken mi Ruhen mi?
İkiside
Çaba sarf etmen gerektiğine.
Kaybolmuslugun belirtisidir net.
Kaçış ya kaderdir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?