Olmasını istediklerim; Neşeli, mizah seviyesi yüksek, kültürel alanda kendini geliştirmiş, insanlar hııı birde Burhan Altıntop gibi arkadaşımız olsun isterdim. Olmasını istemediklerim; haset, enerji düşüren karamsar, fikirlere açık olmayan insanlar. Genel çevre olarak ele alalım.
Hayatınızda olmasını ve olmamasını istediğiniz karakter türleri nelerdir?
Olmasını istediğim, çok yönlü, girişken, on numara bir tane wardı burada. Kimseye, kendine de faydası olmadı, kendi cehenneminde çürüyecek bi hain oldu gitti.
İstemediğim de, etiketi farklı insanlar. korkaklar.
Olmasını istediğim; Üslup ve hitabete dikkat eden birisi. Söyledikleriyle yaptıkları tutarlı olan birisi. Mizah anlayışı iyi olan, sohbeti saran, hayatta sorumluluk almış birey olmuş birisi. Olmamasını istediğim; Herkesle samimiyet kuran yılışık tip, Kendini vazgeçilmez sanan, dünya kendi etrafında dönüyor sanan, egoist tipler. Her zaman haklı olduğunu zanneden büyümemiş, anlama kapasitesi kıt, dar kafalılar. Arkadan konuşan, tutarsız, sürekli dert yanan ve kimse güvenilmez diyen, kişinin kendinden işi bildiği varlıklar. Böylelerine zaten bir çizgi çiziyorum, kendileri tıpış tıpış gidip ben sildim diye dolanıp anca uzaktan bize bakıp ağlayanlar oluyor. 😂
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Ben hayatımda ki insanların iyi olmasını isterdim.. güvenilir.. her zaman sözüne sadık duran arkamdan konuşmadığını bildiğim.. özellikle de zor günler de beni yalnız bırakmayan insanlar olsun isterdim.. karakterli. eğlenceli ne istediğini bilen olgun insanlar ama pek yok maalesef
Sürekli dert yanan insanlar olmasın... insaniz dertlerimiz var ama bir gün gül be kardeşim... birde bugün selam veriyorum geliyor konuşuyor gayet iyiyiz, ertesi gün nemrut gibi sanki babasını öldürdüm gel gitli insanlarda olmasin zaten öylesinin yanina da ben gitmem... ona gitmem, buna gitmem diye diye hayatinda 3 kişi kaldi biri ben ikisi cocuklarim
Entel dantel insan evladı, kültür sanat mantarı, birkaç üretmeye dair hobisi bulunan, iyi kitaplar, filmler, diziler, şarkılar ve müzikler seven, yürüyüş, gezi, sinema, tiyatro eşlikçisi, workshop ortağı biri olmasını ben de isterdim ama yok. Genelde tam tersi olanlar çıkıyor.
Türlerinin son örnekleri oldukları için kıyıda köşede kendi hallerinde kendi gibi insanlarla arkadaşlık kurdukları ve yeni arkadaşlıklara ihtiyaç duymadıkları için zor ancak imkansız değil.
Gurusuz, sadık olmayan, yalan söyleyen, güvenilmez, ikiyüzlü gibi davranışlar sergileyen karaktersiz olan insanları hayatımda asla istemem. Pozitif, duyarlı, entelektüel, insancıl ve dürüst insanları hayatımda yer almasını isterim✨
Olmasını istediklerim; Neşeli, mizah seviyesi yüksek, kültürel alanda kendini geliştirmiş insanlar Olmasını istemediklerim; haset, enerji düşüren karamsar, fikirlere açık olmayan insanlar. Genel çevre olarak ele alalım