Bankta oturmuş kahveni yudumlarken ya da pastahanede simit yerken vs. yanına biri gelse ve sohbet etmek istese sen ne tepki verirsin? Keyifli günler.. 🤘🏻
Kalkıp gitmeyi tercih etmem normal bir şekilde oturup etrafı izlemeye devam ederim, hatta böyle bir durumla karşılaşmıştım yazlıkta Park vardı orada kızın bir tanesi kahve içiyordu ben de oturdum, zamanda kitap okuyordu hiç sesimi çıkarmadım sonra kız kalktı gitti kahvesi bittikten sonra, benim karşımdaki kadın yanımdaki kadın oturup benimle konuşursa bir sohbet açarsa ben de konuşurum ama onun dışında özellikle konuşmak için uğraşmam, çünkü günümüzde öyle bir noktaya geldik ki, siz iyi bir noktada konuşursunuz kadın tutan orada beni taciz ediyor der başımı belaya sokmaya niyetim yok.
Karşımdaki kişiye değişir aslında... Davranış biçimi önemli bir etken ilk cümlesi ne olacak mesela öyle tersleyip gidecek birisi değilim ama hemen samimiyet kuracaksam ilk nasıl olduğuna bakarım sonra ona göre hareket ederim çünkü bu devirde ne olacağı belli olmaz
Davranış biçimi önemli bir etken ilk cümlesi ne olacak mesela öyle tersleyip gidecek birisi değilim ama hemen samimiyet kurmaya çalışan birini de sevmem
Bazen düzgün biri denk gelip manidar bir sohbet havasında yürümeden konuşur onlarla konuşmak çok keyifli spontane bir sohbet.. onlara karşılık veririm.. ama gelip laubalilik yapanlara orada mısın bile demem aynı bankta oturmak eziyet olur kalkarım..
Eger bana sapik muamelesi yapmayacaksa sohbet ederim. Ama simdiki kizlar sohbet edince dunyalari ben yarattim havasina girip insani rezil etmek istiyorlar. Egolarini tatmin etmek istiyorlar. O yuzden bizde susuyoruz nabalim
Tepki vermem sorularını grçiştiririm görmezden gelirim telefonumla uğraşırım ya da birini arar sohbet ederim oda otursun napayım zaten çok durmam kalkarım
Ruh halime bağlı. Sohbet ettiğim oldu ama öyle normal naber nasılsın, havadan sudan. Bazen iyi geliyor rastgele ve spontane olacak şekilde biriyle konuşmak.