Ben televizyonu bozunca babama görünmek istemiyorum 😂😂😂😂😂 bir ara babamın telefon kartını çıkartıp kullanıp geri taktım ters taktigim için bütün numaralar silinmişti 😱😱😱 Görünce korkudan deli oldum kızacak diye, düzeltince bana bir ferahlık geldi 😂😂😂😂
İyi ucuz yırtmışsin yaa🤣🤣 senin gibi benim ablamda yapardı kendi hattindaki internet bitince evdeki telefonun hattını kendinin kine takmal icin sök tak sök tak diye telefonun sim kart yuvası kırılmıştı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben hiç bir durumda kaçmam.. ne varsa yüzleşirim direk.
Silinse numaralar sen evden mi kacacaktin telefonla😅😅
Babam bi daha telefona yaklaştırmazdı 😂o gün bugün ne zaman istesem iki defa düşünür 🤣
İyi ucuz yırtmışsin yaa🤣🤣 senin gibi benim ablamda yapardı kendi hattindaki internet bitince evdeki telefonun hattını kendinin kine takmal icin sök tak sök tak diye telefonun sim kart yuvası kırılmıştı
😂😂😂😂
Ben babam sayesinde artık aklıma bile getiremiyorum 😂🤣
😅😅 anladım şimdi büyüdük kendi bebeklerine ilerde sert davranmazsin inşallah
Ben mi 😂😂
Heeee sen senn seninde bebelerin olacak illaki 😅😅zalım eli terlikli ana olma bakalim
😂😂😂😂
Böyle konular için gereksiz zaten 😂
Aferin aferin 😅😅Günaydın hayırlı sabahlar dilerim sana 😋😋😋😋😉
Günaydın size de hayırlı sabahlar
Teşekkürler efendim seviliyorsun 😁😁😁🤭
Saygım sonsuz ama haddimizi aşmayalım lütfen
🤲🤲🤲saygısızlık etmedim ki sohbetin için seviliyorsun dedim sadece ayy ayyy
Ne bileyim site güvenilir değil
Yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim. Art niyetim yok o yüzden tekrardan hayırlı günler 🤲🤲
Teşekkür ederim 😊
🙃🙃🙃🙃🩷🩷🤲🤲🤲
Hiçbir durumda aramam, Genelde hep kontrolum altında olur her şey, Hayatın bir macerası kalmaz genelde ama, En azından kafam rahat olur.
Hiçbir zaman kaçmadım
Patron şantiyeye geldiği zaman 😄
Erkeklerden sınavım bu
Cahillik
Kafana göre,,
Kaçmayı sevmem