artık baydı gına geldi. her nasılım sorusu sordugumda hazır kıta bekliyor anında damlıyor soruma görüş atıp bilgi almaya çalışıyor.
sordugu sorulardan ve yazma şeklinden o olduğunu anında hissedip anlıyorum. genellikle 1 xperli yeni hesaplardan yorum atıyor hatta erkek hesabı kullanıyor. kafayı takmış durumda. Buna sinirlenip saydırmıştım sövmüştüm engellemiştim ondan sonra böyle yapışkan oldu.
bu terazilere sinsi derlerdi inanmazdım cidden sinsiler.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
“Terazi karısı” lafına bam güm patladım 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ben de teraziyim ama ayıp oluyor bu dediklerin.
:D :D napim çok yapışkan bişeydi. ben balık burcuyum amacı ne bu karının çözemedim. karı derken yaşlı değildi 30 larında en fazla. fakat amacını çözemedim bunun. insan hiç mi üşenmez sürekli yeni hesap açmaya sonra kapatmaya.
Takmış sana belli ki
Rahatsız etmek bence amacı
evet terazileri terslemek umursamamak onlarda takıntıya ve hırsa yol açıyor sanırım. ama kendine zarar veriyor.
Katılmıyorum. Onun öyle olması terazilerin öyle olduğu anlamına gelmez. Terazi kadınlar için en güzel burçtur. Ben teraziyim ve asla öyle yapmadım. Zaten terazi burcu özelliklerinde öyle bir şey yazmaz. O sana takıntılı, sen burçlara.
knk kusura bakma da terazilerle iletişim kurmak ömre bedel. iletişim sorununuz var. anlaşabilmek namümkün...
o güzel ve çekici tarafınız gözümde düşüyor hal böyle olunca.
sürekli bi laf sokmalar , herşeyin en iyisini bildiğini zannetmeler, sabit fikirlilik falan terazilerin en yaygın özelliği.
Terazilerle anlaşabilmenin imkanı yooook
Ama astrologlar öyle demiyor. Hem cilveli olmamız tüm yanlışlarımızı gizliyor :)
yemişim cilvesini. anlamsız hareketleriniz tüm güzelliğinizi baltalıyor. kaç tane terazi tanıdıysam hiç şaşmadı. astrologlar bişey bilmiyo. ben balık burcu sezgilerime güveniyom
Bir delille kırk alimi yendim kırk delille bir cahili yenemedim. İşin uzmanları bilmiyor ama sen biliyorsun. Peki.
diyorum ya terazilerle tartışılmaz sabit fikirli değişime ayak uyduramıyosunuz. sen bunun canlı örneğisin şaşırtmadın beni. toplumun çoguna uyacak olursan yarrgı yersin. bu her dönem böyle olmuştur çogunluk hep yanlış yoldadır. kovid döneminde aşılarla milleti nasıl kandırdıklarını da gördük hep birlikte. onlar da sözde uzmandılar : ) ama sen terazisin şimdi otoritelere boyun eğer onların dediklerini doğrularsın. manipülasyonları yemeyin be arkadaş biraz akıllı davranın. sürü psikolojisiyle hareket etmekten artık vazgeçin
Dediğim şeylerin toplumun çoğuna uymakla alakası yok. Ben toplum dediklerini değil astrologların dediklerini esas alıyorum. Belliki teraziler çok yakmış canını. Kuyruk acın olduğu bariz. Benim sabit fikirli olduğumu söylüyorsun ama bunlar benim fikirlerim değil, astrologların delilleri. Asıl sabit fikirli olan sensin çünkü deliller fikirlerini değiştiremiyor. Bu konuyla ilgili nasıl bir kuyruk acın varsa konuyu Covide getirdin. Çoğunluk çoğunlukla doğru yoldadır. Aşıları herkes olmadı. Terazi otoritelere boyun eğmez ve ben de eğmem. Terazi otoritelere boyun eğiyorsa neden o terazi karısından kurtulmaya çalışıp kurtulamadın? Benim sabir fikirli olduğumu söylüyorsun ama dediklerinin doğru olmadığını kanıtlamama rağmen hâlâ fikirlerin değişmiyor. Bu durumda sabit fikirli olan sensin. Ben toplumdan değil astrologlardan bahsettim. Onlar bu işin uzmanı olduğundan dolayı dedikleri doğrudur. Toplumu baz alsam o zaman dediklerin doğru olurdu ama toplumu değil uzmanları baz aldım.
Ben çoğunluk öyle diyor diye bu dediklerimin doğru olduğunu söylemedim uzmanlar diyor diye doğru olduğunu söyledim
Abi cidden toksiksiniz. sizle cidden tartışılmıyor. verdiğim örnekte daha olayların birbiriyle olan bağlantılarını bile idrak edemiyorsunuz. hedefe kitlenen duygusuz oğlak burçları gibi bir noktaya kitlenmiş tüm yorumlarınızı ona göre yapıyorsunuz kendinizce doğru çıkarımlara sahip oldugunuzu düşünüyorsunuz. Henüz ne demek istediğimi bile anlamamışsın niye tartışıp vakit kaybedeyim ki seninle. iyi ki değişken olan balık burcuyum ki geniş perspektiften düşünebiliyorum her anlamda.
Sen tartışmıyorsun ki bana saldırdın basbaya. Verdigin örnekte olayların birbiriyle bağlantısı yok ki. Kitlenmek değil kilitlenmek. Bir noktaya kilitlenen sensin. Baksana devamlı terazi burçlarını kötülemeye kilitlenmişsin. Ben kendimce doğru çıkarım yapmadım astrologların dediğin şeyi söylemediğini söyledim. Ben senin ne demek istediğini anladım. Senin amacın terazileri kötülemek çünkü kuyruk acın var. Daha çok yazmazsan sevinirim. Vakit kaybısın.
evet bi tane dengesiz bi terazi çıkmıştı karşıma. ömür törpüsüydü ve gıcık oldum ona. takip attım sana anlatıcam...
Neden seni dinleyeyim ki? Saygısızsın.
Aslında değilim. bi teraziye kızgınlıgım vardı onun yüzünden böyle oldu. gel sen. kapalısın ben gelemiyom...
Dediğimi kabul ettin sonunda. Kuyruk acısı tahminim doğru çıktı. Dediğimi kabul ettiğine göre geliyorum dm’e
😂😂😂 tamam dediğin gibi olsunn
Nıck falan verın boyle tadı olmuyo burayada damlasın sjsjsj
hesabı kapatıp gidiyor benden cevapları alınca.
Insalllah gelır bu soruyada kaos olsun shsh
gelirse gelsin napim :d ben amacını çözmeye çalışıyom sanki milli istihbarat teşkilatında çalışıyor gibi davranıyo : d
Sende soru sorma napalim yani
hayır amacı ne onu çözemedim sinir bozucu davranışlara sahip. her defasında yeni farklı hesaplarla damlıyor. hiç mi üşenmez bi insan :D
Takintili ya boş ver sorma sende
iplememek kovmak sövmek bu terazilerde ters etki yapıyor sanırım. iyice hırs yapıp takıntılı oluyolar
Niye taktin sen bu terazilere gecmisin var gibi
ben takmadım o bana taktı. iletişim külfeti teraziler. laftan anlamıyorlar. sürekli laf sokmaları, herşeyin en iyisini bildiklerini sanmaları ve sabit fikirlilikleri çok meşhur. balık burcu olarak anlaşamıyorum.