Kişilik & Karakter Melek Misiniz, Şeytan Mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hangi yönünüz ağır basıyor, kendinizi nasıl tanımlarsınız? Melek Misiniz, Şeytan Mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı. İkisini de barındırıyorum kim ne isterse 0 0 Yorumla
kendinsorr1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kimse melek ya da şeytan değildir iyi ya da kötüdür iyi kötü kavramı da bellidir 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Ben nefsi olan bir insanım Bazen kötü bazen iyi olabiliyorum 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hangimiz yüzüm ortaya çıkmak isterse o'yum. 1 0 Yorumla
greeneye34 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 849 cevap paylaştı. Melek olduğumu söyleyen pek olmadı)) 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. kim neye talip olursa o var 1 0 Yorumla
Abcccba1234 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ölü.. 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Allah rahmet eylesin, öbür tarafta durumlar nasıl😄 Yorumla Abcccba1234 +1 yıl Sıkıcı sürekli sıkılıyorum ya Yorumla Soran +1 yıl Orada da mı😄 Yorumla Abcccba1234 +1 yıl Heryerde 😂 Yorumla Soran +1 yıl Cennette sıkılmazsın, sen cennete gitmeye çalış orası tam sana göre Yorumla Abcccba1234 +1 yıl Bu aralar hep aklıma da geliyor. Ama oraya gitmeye bile heves yok Yorumla Soran +1 yıl He he cennette seni bekliyordu zaten, bedava değil ki orası, hak eden çok az.. Özel insanların yeri Yorumla Soran +1 yıl Sıkılmak diye Bi duygu yok orada Yorumla Abcccba1234 +1 yıl Sen dedin cennete git diye ben mi dedim. Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Melek bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İkisini de barındırıyorum kim ne isterse
Kimse melek ya da şeytan değildir iyi ya da kötüdür iyi kötü kavramı da bellidir
Ben nefsi olan bir insanım
Bazen kötü bazen iyi olabiliyorum
Şu ana kadar melek bakalımm
Hangimiz yüzüm ortaya çıkmak isterse o'yum.
Melek olduğumu söyleyen pek olmadı))
kim neye talip olursa o var
Ölü..
Allah rahmet eylesin, öbür tarafta durumlar nasıl😄
Sıkıcı sürekli sıkılıyorum ya
Orada da mı😄
Heryerde 😂
Cennette sıkılmazsın, sen cennete gitmeye çalış orası tam sana göre
Bu aralar hep aklıma da geliyor. Ama oraya gitmeye bile heves yok
He he cennette seni bekliyordu zaten, bedava değil ki orası, hak eden çok az.. Özel insanların yeri
Sıkılmak diye Bi duygu yok orada
Sen dedin cennete git diye ben mi dedim.
Türkiye’ye melek girmez 🫣
İkisi bir arada
Melek bence
Meleğim
Yerine före değişir