Ben en son sanırım sinirden ağlamıştım. Peki siz neden ağladınız?
Cevaplarınızı bekliyorum..
Cevaplarınızı bekliyorum..
İntörn stajımın ilk dönemi yoğun bakımdan ölen bir hasta aldım ve asansöre bindim normal ameliyat asansörü bozuk olduğu için insanların asansörüne bindim 30 lu yaşlarda bir abi bindi ve bana korkmuyormusun dedi bende asıl canlı insanlardan korkulması gerektigini ve ölülerden zarar gelmeyeceğini söyledim kata geldikten sonra sedyeyi çıkarmakta zorlandım ve bana yardım etti bende teşekkür etmek için arkamı döndüm ve yoktu belkide gitti diye düşündüm morgun önüne geldim ve bir kız geldi abimi yıkanmadan görmek istiyorum yüzünü acarmisin dedi ve bende açtım ama birde ne göreyim asansörde ki konuştuğum adamdı ama bu nasıl olurdu bilmiyorum kız ağlamaya başladı ve kızla birlikte bende ağladim o gün akşamı eve gittim ve uyuyamadım sürekli ağlamak geldi içimden ya korkudan ya da duygusallıktan
İki saat önce okulun bahçesinde yemek yerken ağladım nedenini bilmiyorum içimden geliyor🥺
Acaba neden
3 ay önce Sivas'a gitmiştim. Orada Malatyalı bir amca ile tanışmıştım. 3 çocuğunu depremde kaybetmişti. Evi yıkıldığı için hayatta kalan tek çocuğuyla beraber Sivas'a gelip inşaatta çalışmaya başlamış, orada yatıp kalkıyormuş. Onun hikayesini duyduğum günün gecesinde ağlamıştım.
Aga beee
iki gece önce ağladım sanırım. Bilmem. Yalnız olduğumu hissederim ben hep. Yanımda biri olsa da yalnızlık hissim var çocukluktan gelen.
Hep sanatsal şeylerle uğraşır kitap okurum, dışa dönük özgüvenli gibi dursam da aslında içimde fırtınalar kopuyor
Cevap
15Cevap
Dün gece il mare filmini izlerken
Film izleyip ağlamıştım gadası 🙃
İki akşam önce sinirden ağlamıştım. Öyle ki bir ara tirın altına bile sürmeyi denedim
Bir anlık sinirle düşünüyo insan öyle şeyleri
Bir anlık sinir insana herşeyi yaptırır yapmak istemediği herşeyi
Kesinlikle
Bilmukabele
En son bir kaç sene önce yaşlı muhtaç bir insana ağlamıştım. Ondan sonra insana üzülmemeye alıştım. Şİmdi arada hüzünlensem de ağlayamıyorum.
2 sene önce detay vermiyim de büyük haksızlığa uğramıştım 9 yıllık emeğim gitmişti
Ölen kedimin bir tanecik tüyünü uzun zamandır kullanmadığım bir eşyanın üzerinde görünce kendime hakim olamadım 🥺
Amaa yaaa🥺
Dün akşam ağladım ya çoook uzun zaman sonra. İşte problemler var, düğüne az kaldı, yalnız hissediyorum ve maddi olarak da yoruldum
Yaaa inanki düğün bitsin her şey daha güzel olucak
Bi sorun yok ama psikolojik olarak yıprandım, cidden bitse de gitsek modundayım. İş daha çok yoruyor beni şu an maalesef
Geçecek her zorluğun ardında bir ferahlama vardır sabret
Teşekkür ederiim💖 inşallah
2-3 gündür bazı problemlerim vardı, sabah ki olan olayla gözüme biraz soğan kaçmış bulundu.
🥺🥺
Yazılı direksiyon sınavına 2 defa girdim çıktığım gibi hemen sonuçlara baktım eski sonucu gördüm oturup ağladım tekrar kaldım diye meğerse daha sisteme girilmemiş geçtiğim 😂😂
Yaaaa kdkdkdkdkd
1 hafta önce, birikmişlik vardı
Otistik olabilir miyim lan acaba diye ağladım, sonra da gülmeye başladım 😆
Dün gece, her şeyin üst üste birikmesi sonucu dayanamayıp ağladım...
Az önce
Yaaaa niye
❤🌸
2 gün önce ağladım sebebini söylemek istemiyorum
Peki saygı duyarım
Annem vefat ettiğinde
Ay başın sağolsun mekânı cennet olsun
@sesizlerinsesi Allah razı olsun amin
Hastanede- babam. Ya da işyerinde-babam
Ben de sinirden ağlamıştım 3 4 ay önce
Bir kaç gün önce
Neden?
Hatırlamiyorum
Çok mantıklısın kiz kafana s… kam 😂😂
Lütfen benden yorumlarımdan ve sorularımdan uzak dur ya da saygı ne demek onu öğren çünkü baya ihtiyacın var gibi
Dedem öldüğü için ağlamıştım 3 yıl önce 🥺
Başın sağolsun mekânı cennet olsun
Sağolasın , amin inşallah 🤲😞
Oldukça uzun zaman önceydi
Neden ağlamıştın peki?
Artık hatırlamıyorum
Az önce. Dünden sinir kalıntısı
Yaşandı yaşanıyor
Aynen..
deprem zamanı ağlamıştım
Gece baş ağrısından uykumda ağlamışım 🤦♀️
Mşllh kızlar her gün ağliyor 😂
Ağlatanlar utansın
Utansın kız
Hatırlamıyorum
Hatırlamıyorum
Ben ağlamam
Ağlamanın güçsüzlük oluğunı ve eğer ağlarsan kendini suçlu hissetmekten korktuğun için içine arttığından dolayı göz yaşı akıtmıyorsun ama bu güçlü duruşun ardında küçük bir kız çocuğu var.
Depremde
Yaaa :(
Dün gece
Neden?
Nedeni bana kalsın boş ver
Rabbim ağlamasın
Kime sinirlendin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?