Kişilik & Karakter Bir dağ evine çekilip dinlenmek nasıl olurdu? Aristokles22 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her şeyden uzaklaşıp bir dağ evine çekilmek istiyorum. Orada ruhum huzur bulurdu. Bir defter ve bir kalemle gün gün duygularımı, düşüncelerimi not ederdim. Bir dağ evine çekilip dinlenmek nasıl olurdu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Güzel olurdu. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Belkide tek ihtiyacımız olan şeydir.. Hem kendini hem ruhunu dinlendirebilmek için. 0 0 Yorumla
İlkeryuss Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 622 cevap paylaştı. Mis gibi olurdu valla 0 0 Yorumla
selahh Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İstiyorum ne zaman? 0 1 Yorumla selahh +1 yıl Ama bekleyin sınav bir bitsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güzel olurdu.
Belkide tek ihtiyacımız olan şeydir.. Hem kendini hem ruhunu dinlendirebilmek için.
Mis gibi olurdu valla
İstiyorum ne zaman?
Ama bekleyin sınav bir bitsin