En yakın arkadasımın attıgı kazik mi yoksa iki yuzluluk mu?

biz hafta sonu okulca kampa gitmistik ve 2 yakın arkadasımla ben aynı odada kalmak istedik en niyetinde kaldik aynı odada. ama zoruma giden cok sey oldu. beni odadayken aglama tuttu sebepsiz yere hic ikisi gelip bana neyin var demediler oysaki ikisinden birisi aglayinca sureklı teselli ederler birbirlerini. surekli onumden yururlerdi yanlarina gidince benden uzaklasirlardi ya da ortalarına girdigimde benden uzaklasip baska yerde yururlerdi. yemekhaneye indigimizde genelde tepsiler kirli olur ve onlari secmek gerekir. ben onlar icin surekli seciyordum bir ara sordum "neden bana bir kere bile secmediniz" diye ikiside aklımıza gelmedin dediler. yine yemekhanede ikisinden birisinin yanına oturunca kalkip birlikte oturuyorlardı. otobuste bile yan yana oturdular hic konusmadilar bile benimle. konusmaya calısınca goz devirip duruyorlar. ikisi surekli bizim fotografımızı ceksene ya diyip duruyorlardi. birlikte hikaye atip duruyorlar. plan yapip duruyorlar. bir şey anlatınca sözümü kesiyorlar. bugün de okuldayken arkasından deli gibi konustuklari kizlarla takıldılar surekli bana gondermeli konusuyorlardı. kulaklatn kulağa birseyler konusuyorlar. ne yapmalıyım lutfen yardimci olur musunuz..
En yakın arkadasımın attıgı kazik mi yoksa iki yuzluluk mu?