Kişilik & Karakter Süslü müsünüz? Işıltı sever misiniz? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Benim ki görselde 🌞🌞🌞 Güncellemeler+1 yıl Yarinda bunun siyahı ile soru açacağım sizlere 😎😎 Süslü müsünüz? Işıltı sever misiniz? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben süslü değilim ışıltılı gösterişli şeyleri de sevmem zaten.. sadelik iyidir her zaman.. dikkat çekmek de iyi değildir. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Süslü değilim sade şeyleri severim 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Parayla mı aldın bunu.Süslü değilim. 1 4 Yorumla flaneurx +1 yıl Evet 1 siyah , 1 bu , 1 de pulpayet olmayan dore 🌞🌞 Yorumla guapomorena +1 yıl Çok çirkinmiş Yorumla flaneurx +1 yıl Çirkin severiz 😋😋 Yorumla guapomorena +1 yıl Güle güle kullan Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yeni aldın galiba yapma böyle şeyler olan var olmayan var😂 1 1 Yorumla flaneurx +1 yıl Yaa yok..😂😂 Aralık ocakta almistim 😂 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aboooo kın kın kınıyorum evde ayakkabı mı giyilir 😂😂 sadeyim ben sade ve şık 1 1 Yorumla flaneurx +1 yıl Yeapp biz yemeğe fragla falan iniyoruz 🤓🤓 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayır pusluyum. Meslek gereği çok acayip yerlere giriyorum yağ tiner pas toz hepsi 10sn de yalisiyor bana 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Pek süslü bir insan değilim 1 1 Yorumla flaneurx +1 yıl Nayir silken kendine gel sende bir aslansın 😂 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. haha çok iyi. ben de severim ama abartısız. zarif olmayı tercih ederim 1 0 Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kokoşluk severim, bu ışıltılı hayatı ben seçmedim. 1 0 Yorumla
Besiktas_JK Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl 12 duruma göre değişir ama aşırı süslü olmayı sevmem 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Olmam gerektiği gibiyim süslü olmak bayanların işi 😊 1 0 Yorumla
Nslem Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Her ne kadar sadelik sevsem de arada ışıltı katmak güzel oluyor 🤗 1 0 Yorumla
uWuTeLLa Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 386 cevap paylaştı. Sade severim. Süslü, ışıltılı şeyler sevmem. 1 0 Yorumla
Ruh_adam-1905 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Nenemin ayakkabısı bu 1 4 Yorumla flaneurx +1 yıl Nenen asil kadınmış, öpüyorum onuuu Yorumla Ruh_adam-1905 +1 yıl Bence öpme toprak oldu rahmetli Yorumla flaneurx +1 yıl Aaa benden önce gidersen Selam söyle Yorumla Ruh_adam-1905 +1 yıl Önce sen gidersen napcaz 🤔 Yorumla
lronHide Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı. Bu gösteriştir ama neyse 1 4 Yorumla flaneurx +1 yıl Babet gösterişimi 🙄🙄 Yorumla lronHide +1 yıl Yok şu an yaptığın gösteriş Yorumla flaneurx +1 yıl Aslan burcuyum, gösteriş benim işim.. rahatladın mii Yorumla lronHide +1 yıl Hemen burca bağlayın konuyu, harbi çok garipsiniz. Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Pabuçlarını bir tur versene bineyim. 1 2 Yorumla flaneurx +1 yıl Nöö siyahı var onu vereyim Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Yok abi bunları istiyorum. Göz hakkı. Yorumla
zibidibubidi Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl o babeti sadece evde giyiyorsun dimi 1 1 Yorumla flaneurx +1 yıl Yo dar paça kotla disarda giycem , ayagimi vuruyor mu denemeleri Yorumla
severobeni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 837 cevap paylaştı. alaaddinin sihirli lambası aşcmmskdjsn 2 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Sade şıklığı severim, çok süslü sayılmam. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. evet iyiyim bu konuda 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sade ama şık giyinmeyi severim 1 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bune abla kül kedisinin ayakabısı falan mı diyosun 1 0 Yorumla
Cokkalmam Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 984 cevap paylaştı. Süssüzüm, ışıltı sevmiyorum 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Hayatımda hiç süslü şık biri olmadım 1 0 Yorumla
ayhanist3435 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Kesin Terazi Burcu 1 6 Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl Birilerine laf sokma çabaları 😏 Yorumla ayhanist3435 +1 yıl Terazi Burcu kadınları böyle 3 tane Terazi burcu kadını geçti hayatımdan hayatumın mk lar Yorumla flaneurx +1 yıl Aslan burcuyum Yorumla flaneurx +1 yıl Yükselenim terazi Yorumla ayhanist3435 +1 yıl Al işte bak Yorumla flaneurx +1 yıl 😎😎😎 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Çoraplar harika knk. 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Süs sevmem 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Değilim , sevmem 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Işıltı sevmem hiç 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Bu ışıltılı hayatı seviyorum.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Ben süslü değilim ışıltılı gösterişli şeyleri de sevmem zaten.. sadelik iyidir her zaman.. dikkat çekmek de iyi değildir.
Süslü değilim sade şeyleri severim
Parayla mı aldın bunu.
Süslü değilim.
Evet 1 siyah , 1 bu , 1 de pulpayet olmayan dore 🌞🌞
Çok çirkinmiş
Çirkin severiz 😋😋
Güle güle kullan
Yeni aldın galiba yapma böyle şeyler olan var olmayan var😂
Yaa yok..😂😂 Aralık ocakta almistim 😂
Aboooo kın kın kınıyorum evde ayakkabı mı giyilir 😂😂 sadeyim ben sade ve şık
Yeapp biz yemeğe fragla falan iniyoruz 🤓🤓
Hayır pusluyum. Meslek gereği çok acayip yerlere giriyorum yağ tiner pas toz hepsi 10sn de yalisiyor bana
Pek süslü bir insan değilim
Nayir silken kendine gel sende bir aslansın 😂
haha çok iyi. ben de severim ama abartısız. zarif olmayı tercih ederim
Kokoşluk severim, bu ışıltılı hayatı ben seçmedim.
12 duruma göre değişir ama aşırı süslü olmayı sevmem
Olmam gerektiği gibiyim süslü olmak bayanların işi 😊
Her ne kadar sadelik sevsem de arada ışıltı katmak güzel oluyor 🤗
Sade severim. Süslü, ışıltılı şeyler sevmem.
Nenemin ayakkabısı bu
Nenen asil kadınmış, öpüyorum onuuu
Bence öpme toprak oldu rahmetli
Aaa benden önce gidersen Selam söyle
Önce sen gidersen napcaz 🤔
Bu gösteriştir ama neyse
Babet gösterişimi 🙄🙄
Yok şu an yaptığın gösteriş
Aslan burcuyum, gösteriş benim işim.. rahatladın mii
Hemen burca bağlayın konuyu, harbi çok garipsiniz.
Pabuçlarını bir tur versene bineyim.
Nöö siyahı var onu vereyim
Yok abi bunları istiyorum. Göz hakkı.
o babeti sadece evde giyiyorsun dimi
Yo dar paça kotla disarda giycem , ayagimi vuruyor mu denemeleri
alaaddinin sihirli lambası aşcmmskdjsn
Sade şıklığı severim, çok süslü sayılmam.
Hayır süslü bir insan değilim sevmem
evet iyiyim bu konuda
Sade ama şık giyinmeyi severim
Bune abla kül kedisinin ayakabısı falan mı diyosun
Yaş 45 üzeri 😅
bu ışıltısız hayatı biz seçmedik fmfmf
Hayır sadelik seviyorum
Hayır sadeliği severim
Ahaha evdeyken olmasaydı 😂😅
Süssüzüm, ışıltı sevmiyorum
Hayatımda hiç süslü şık biri olmadım
Kesin Terazi Burcu
Birilerine laf sokma çabaları 😏
Terazi Burcu kadınları böyle 3 tane Terazi burcu kadını geçti hayatımdan hayatumın mk lar
Aslan burcuyum
Yükselenim terazi
Al işte bak
😎😎😎
Çoraplar harika knk.
Süs sevmem
Değilim , sevmem
Pek bı güzelmiş
Işıltı sevmem hiç
Bu ışıltılı hayatı seviyorum..
Sevmem
bayılırımmmmmmmmmm