Kişilik & Karakter Elinizdeki ile mutlu olabiliyor musunuz? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Eee bu ne simdi... 😒😒😒 Güncellemeler+1 yıl Hayır bi de plaka 61 gitsene sen şehrine 🙄🙄 Elinizdeki ile mutlu olabiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Elimde bir şey olmadığı için mutlu da olamıyorum.. 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kesinlikle.Sahip olduğum şeylere çok değer veririm.Değerini bilirim.Hani bir tabir vardır ya.Gözüm gibi bakıyorum diye.İşte tam da oyle bakıyorum. 1 0 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Heves geçene kadar. Alışma döneminden sonra bir duygu hissettirmez ama olmamasından iyidir tabii. 1 0 Yorumla
Besiktas_JK Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Her zaman benden daha kötü durumda olan insanları düşünüyorum ve Halime şükrediyorum 1 0 Yorumla
CanYaman1983 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Evet. İstesem çok pahalı araba alabilirim ama elimdeki bana yetiyor. 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Çok şükür sağlığım sıhhatim yerinde bundan büyük zenginlik var mı 1 0 Yorumla
Nslem Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Elimdekiyle mutlu olmayı bilsem de hep en iyisi için çabalarım 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Evet memnumum daha iyisi için de çalışıyoruz 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Elden bir şey gelmiyorsa mecbur mutlu oluyoruz. 1 0 Yorumla
PaperCat Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 98% +1 yıl Elimde olmadan da mutlu olabilirim. Özür dilerim 😊 1 0 Yorumla
kendinsorr1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Elinde ne olduğuna bağlı bence mutlu etmiyor ise mutlu edeni al eline 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. ama ikiside bmw elimdeki mutlu olabiliyorum tabikide ALLAHA şükür 1 0 Yorumla
BadboyBoss Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl En sevdiğim huyum. İşimi seviyorum. Hayatı seviyorum. Mutlu olmak için yetiyor. 1 0 Yorumla
_MuhammedBey_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Çok şükür elimdekinden memnunum bu arabalarda gözüm yok vakti zamanında da binerkende hiç üst modelini düşünmedim 1 0 Yorumla
Qquantum Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Allahıma çok şükür herzman daha ne olabilirdi derim istediğim ve çaliştığım kadar sahibim. 1 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. En iyi yaptığım şeylerden biri... 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Keşke mutluluk elimizde olsa. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Sağlar iyice zorlaştı 1 1 Yorumla Hadiiyani +1 yıl Şartlar Yorumla
Swarovski34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Sen hangi sehirdesin?☺️ 1 1 Yorumla flaneurx +1 yıl Hakkari Yüksekova Yorumla
doktorbulaşmayındedi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl adam takkeli diye mi blurladın 1 2 Yorumla flaneurx +1 yıl Yoo spor şapka yüzü görünmesin diye yaptım Yorumla doktorbulaşmayındedi +1 yıl yaş kaç? Yorumla
_-_JoKeR_-_ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Anlamadim ya hiçbir şey 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Hangi elim 1 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. oluyoruz 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. Olurum 1 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Şükür 1 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. evett 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Elimde bir şey olmadığı için mutlu da olamıyorum..
Kesinlikle.
Sahip olduğum şeylere çok değer veririm.
Değerini bilirim.
Hani bir tabir vardır ya.
Gözüm gibi bakıyorum diye.
İşte tam da oyle bakıyorum.
Heves geçene kadar. Alışma döneminden sonra bir duygu hissettirmez ama olmamasından iyidir tabii.
Her zaman benden daha kötü durumda olan insanları düşünüyorum ve Halime şükrediyorum
Evet. İstesem çok pahalı araba alabilirim ama elimdeki bana yetiyor.
Çok şükür sağlığım sıhhatim yerinde bundan büyük zenginlik var mı
Elimdekiyle mutlu olmayı bilsem de hep en iyisi için çabalarım
Evet memnumum daha iyisi için de çalışıyoruz
Elden bir şey gelmiyorsa mecbur mutlu oluyoruz.
Elimde olmadan da mutlu olabilirim. Özür dilerim 😊
Elinde ne olduğuna bağlı bence mutlu etmiyor ise mutlu edeni al eline
ama ikiside bmw elimdeki mutlu olabiliyorum tabikide ALLAHA şükür
En sevdiğim huyum. İşimi seviyorum. Hayatı seviyorum. Mutlu olmak için yetiyor.
Elimdeki ile mutluyum
Çok şükür elimdekinden memnunum bu arabalarda gözüm yok vakti zamanında da binerkende hiç üst modelini düşünmedim
Allahıma çok şükür herzman daha ne olabilirdi derim istediğim ve çaliştığım kadar sahibim.
En iyi yaptığım şeylerden biri...
Keşke mutluluk elimizde olsa.
Azla yetinmeyi bilicen🤣
lastiğe hava bas
Sağlar iyice zorlaştı
Şartlar
İdare ediyorum bunada şükür
Sen hangi sehirdesin?☺️
Hakkari Yüksekova
adam takkeli diye mi blurladın
Yoo spor şapka yüzü görünmesin diye yaptım
yaş kaç?