Kişilik & Karakter Hayalinizdeki hayat hangi ülkenin hangi şehrinde hayalinizdeki araba hangi markanın hangi modeli olmalıdır? oɿƚꙅɘɒm Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Ben sevdiğim insanla Ege kıyılarında yaşamak isterdim ve bir tane de Mercedes cipimiz olsun Hayalinizdeki hayat hangi ülkenin hangi şehrinde hayalinizdeki araba hangi markanın hangi modeli olmalıdır? Cevapla Marka Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Amerika ürünlerini seviyorum ben.. ya da o ülkenin şehirlerini 1 0 Yorumla
__Rojda Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl Genel olarak İstanbul'u seviyorum ama kocamın işi neredeyse orası da benim hayatım olurdu gerçeği şu an evli değilim sevgilim bile yok ama 1 1 Yorumla oɿƚꙅɘɒm +1 yıl Sen birkaç gün sonra hayal kur😅😅 Yorumla
roosedawsonn Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Çok önce olsa belki Avrupadan bir şehir derdim. Vatan sevgisi yaşlandıkça pekişiyor 😊 gibi, arabayı da Audi seçtim. 1 0 Yorumla
Besiktas_JK Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Ben hayal kurmayı notalı çok oldu açıkçası Ama genelde sessiz sakin olan yerler en güzel olan yerlerdir. 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Benim uzayda bir evim bir de uzay gemisi olması lazım dünya bana ters dönüyor 😂 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bu şehirde güzel bir evde ve sevdiğim kişi ile 1 0 Yorumla
Tartelette Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Côte d’Azur de üstü açık süt mavisi Bentley araba woooaaaww hayali bile güzel 1 0 Yorumla
gecenin1siyahı Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kanada ve MercedesKanada olmasa da olur İstanbul a da raziym 😄 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. İspanya'nın herhangi bir şehri, Mercedes-Benz S serisi. 1 0 Yorumla
sᴇᴠᴅɪᴋʟᴇʀɪᴍʜᴀʏᴀᴛıᴍ Takip Et Xper 5 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 364 cevap paylaştı. Mavi arabamız olsun yeter arabasız bir şey yapılmıyor yaşanmıyor 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Newyork da Ferrari ile 😀 1 2 Yorumla oɿƚꙅɘɒm +1 yıl Hayal gibi hayal olmuş Bravo abim Yorumla ErtugrulKARTAL1903 +1 yıl Ancak hayalini kurarız zaten 🤣 Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Türkiye yeter..Bir sonraki hedefim Subaru XV 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Amerika ürünlerini seviyorum ben.. ya da o ülkenin şehirlerini
Genel olarak İstanbul'u seviyorum ama kocamın işi neredeyse orası da benim hayatım olurdu gerçeği şu an evli değilim sevgilim bile yok ama
Sen birkaç gün sonra hayal kur😅😅
Çok önce olsa belki Avrupadan bir şehir derdim. Vatan sevgisi yaşlandıkça pekişiyor 😊 gibi, arabayı da Audi seçtim.
Ben hayal kurmayı notalı çok oldu açıkçası Ama genelde sessiz sakin olan yerler en güzel olan yerlerdir.
Benim uzayda bir evim bir de uzay gemisi olması lazım dünya bana ters dönüyor 😂
Bu şehirde güzel bir evde ve sevdiğim kişi ile
Côte d’Azur de üstü açık süt mavisi Bentley araba woooaaaww hayali bile güzel
Kanada ve Mercedes
Kanada olmasa da olur İstanbul a da raziym 😄
İspanya'nın herhangi bir şehri, Mercedes-Benz S serisi.
Mavi arabamız olsun yeter arabasız bir şey yapılmıyor yaşanmıyor
Newyork da Ferrari ile 😀
Hayal gibi hayal olmuş Bravo abim
Ancak hayalini kurarız zaten 🤣
Türkiye yeter..
Bir sonraki hedefim Subaru XV